Magazin Novi Sad

Ova pašteta vredi 70.000 dinara i cena raste iz minuta u minut. Kupite je i pomozite obolelom mladiću

Verovatno nijedna pašteta u srpskoj istoriji nije izazvala toliko pomame kao običan namaz „Bata i Seka“ čija je cena narasla do 70.000 dinara.

Na Facebook grupi “Budi Human-Humanitarne licitacije” pojavila se ponuda za prodaju jedne paštete, sav prihod od prodaje ide za pomoć Dražanu Vučiću, a nakon objave cena paštete krenula je vrtoglavo da skače.

Naime, Biljana I. i njena drugarica su u grupi Budi human – Humanitarne licitacije sinoć na licitaciju stavile jednu paštetu i početna cena je bila 20 + 10 dinara. Licitacija je za Dražana koji boluje od malignog melanoma u metastazi.

Poslednja ponuda za ovu paštetu je 70.000 dinara.

Ovo je na neki način pokazatelj da kreativnost i humanost mogu da nadmaše materijalne stvari.

„Pašteta je u roku! Ovo je licitacija za sve vas koji ste ostali na ’pašteti’ do prvog. Draži je jako hitno, tako da ova pašteta ide za njega. Ko ne voli paštetu i u mogućnosti je, neka podiže objavu SMS porukama i pruži podršku ostalima“, napisala je Biljana.

Cena je vrtoglavo rasla. Sinoć je izlicitirana vrednost od 40.000 dinara, a nadmetanje je nastavljeno jutros.

Jedna od učesnica licitacije, Vinka Martinović, htela je da svu ušteđevinu priloži za pomoć za lečenje Dražana.

„Ljudi moji kad vas vidim takve dobrice!!! Ja sam skupila 65.000 din da idem na operaciju vena jer imam ogroman problem ali ću licitirati svih 65.000 pa nek ide život“, napisala je Vinka, ali je njena cena ubrzo nadmašena.

Koliko ima vedrog duha u ovoj grupi, pokazali su brojni članovi. Neko je ponudio hleb, drugi svoju baku (koja najlepše na svetu maže paštetu), jedna gospođa je ponudila austrijski zlatnik ako cena dostigne 100.000 dinara…

Sva pravila kako da učestvujete i da date ponudu možete videti na OVOM LINKU.

Dražan Vučić (33) iz Novog Sada se već pet godina bori sa metastazama melanoma, uz velike uspone i padove tokom proteklih godina.

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

507 Shares
507 Shares
Share via
Copy link