Audi se zakucao u ogradu, dva mladića povređena

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.11.2020 - 10:38

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju predveče dogodila kod sela Bresnica, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Teško povređeni mladić prebačen u Niš FOTO: OK Radio/screenshot Teško povređeni mladić prebačen u Niš FOTO: OK Radio/screenshot
Nezgoda se dogodila nešto posle 18 časova, na putu kod sela Bresnica, a povređeni su putnici u putničkom vozilu „audi“ vranjskih registarskih tablica.
 
Krećući se iz pravca Vranja ka Vranjskoj Banji, vozač „audija“ je iz, za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu pored kolovoza.
 
Tom prilikom, jedan od putnika, muškarac star 18 godina iz Vranjske Banje je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je prebačen u ZC Vranje, a odatle transportovan u Klinički centar u Nišu.
 
Drugi putnik iz „audija“, muškarac star 17 godina, lakše je povređen.
 
Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije.
 
Kako OK Radio nezvanično saznaje, protiv vozača (24) biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: