Читај ми!

Milijaš: Ponosan sam zbog sedmorice "bonus igrača"

Nenad Milijaš, pomoćnik trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića, istakao da je ponosan što je tim nadigrao Rad sa čak sedmoricom fudbalera mlađih od 21 godinu i nazvao ih "bonus igračima“. Nekadašnji Zvezdin kapiten smatra da se ovakvim utakmicama dolazi do titule.

Fudbaleri srpskog šampiona i lidera Superlige Srbije ubedivo su, sa 3:0, savladali ekipu Rada, u meču 16. runde najjače srpske lige a Nenad Milijašje posebno istakao da je do pobede došao izuzetno podmlađen tim.

"Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali", rekao je Milijaš.

Nekadašnji kapiten crveno-belih, a sadašnji asistent u stručnom štabu Dejana Stankovića, smatra da se ovakvim utakmicama dolazi do titule

"Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu", poručio je Milijaš.

Mladi napadač Marko Lazetić ostvario je dečački san i sa svega šesnaest godina i deset meseci zaigrao u prvom timu. 

"Želeo bih da se zahvalim ljudima u klubu i šefu stručnog štaba što veruju u mene i što su mi ostvarili dečački san. O tome da zaigram za seniorski tim Crvene zvezde maštam od kada znam za sebe i zaista mogu da kažem da sam presrećan što sam to uspeo da ostvarim sa 16 godina.", rekao je Lazetić.

Mogao je mladi napadač da se upiše u strelce u finišu meča, ali je pogodio stativu.

"Žao mi je što nisam realizovao šansu u finišu utakmice, ali šta da se radi, zaista sam srećan sam što sam uopšte imao priliku da debitujem. Nisam imao tremu kada sam trebao da uđem u igru, za ovo se spremam ceo život i nadam se što većem broju poziva u prvi tim, golu i tome da se jednog dana ustalim u ekpi.", zaključio je napadač visok 190 centimetara.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво