Majstorija za pamćenje u Gornjem Milanovcu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.11.20. | 09:41

Atraktivna akrobacija Prestiža Mbungua protiv Zlatibora

Ne dešavaju se sve majstorije na srpskim terenima na utakmicama najkvalitetnijih klubova Superlige. S vremena na vreme, na nekim manjim "manjim" utakmicama dogodi se blesak igrača koji potvrđuje da i tamo ima zavidnog kvaliteta i ozbiljnog potencijala.

Za najbolji potez 16. kola domaćeg prvenstva bio je odgovoran Prestiž Mbungu. Mladi napadač Metalca, rodom iz Konga, na majstorski način je postigao svoj prvenac u Superligi. On je u 16. minutu okršaja sa Zlatiborom (2:0) odlično primirio jednu neugodnu loptu na grudi u trku, a onda je na iznenađenje njegovih čuvara usledila akrobacija kakva se ne viđa često na ovdašnjim terenima.

Izabrane vesti

Metalac je protiv Zlatibora potvrdio odličnu formu. Ekipa Žarka Lazetića nema poraz od 12. septembra i debakla od Voždovca u Beogradu, pa se sada nalazi na visokoj osmoj poziciji prvenstvene trke.

Prestiž Mbungu ima 20 godina, a u Metalac je stigao u januaru ove godine kao slobodan igrač. Prethodno je igrao za Šarlot Independens u USL ligi, a pre toga je bio član češkog niželigaša Viskova.



tagovi

Prestiž Mbungu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara