Tajrik Hil (©Reuters)
Tajrik Hil (©Reuters)

Ko će do tačdauna: Henri, Hilton, Hil, Singlteri, Džejkobs, Kap, Kuk...

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.11.20. | 11:38

U ponudi kladionice Mozzart čak 64 igrača u NFL-u. Na vama je da pogodite da li će ponuđeni fudbaleri da poentiraju ili ne

Navikli ste se već na novu igru kladionice Mozzart vezanu za NFL, a to je tačdaun – da ili ne. Ovog vikenda bogata ponuda 64 igrača.

Igru trčarnjem Minesote nosi Dalvin Kuk. On je rekorder kada su u pitanju tačdauni probijanjem. Čak 13 puta je uneo loptu u end zonu protivnika. Ako bude poentirao protiv Karoline Pantersa kvota je 1.35.

Izabrane vesti

Kralj Derik Henri je duša Tenesija. Robusni trkač ove sezone ima devet poentiranja. Ukoliko postigne bar jedan tačdaun protiv Koltsa u Indijanapolisu kvota je 1.65. S druge strane, omiljena meta Filipa Riversa je Ti Vaj Hilton, risiver Koltsa. Ako poentira protiv Tajtensa možete da zaradite tri puta veću sumu od uložene.

Las Vegasu je potrebna pobeda u Atlanti da bi nastavio borbu za plej-of. Kod Rejdersa mnogo toga zavisi od igre trčanjem i raning beka Džoša Džejkobsa. Ukoliko unese loptu u end zonu Falkonsa kvota je 1.55.

Dejvid Singlteri je startni raning bek Bafala. Protiv Los Anđeles Čardžersa pobeda je neophodna za Bilse, a snažni trkač mogao bi da bude čovek odluke. Ako postigne tačdaun protiv gostiju kvota je 2,65.

Risiver Los Anđeles Remsa Kuper Kap je bio sjajan prošle nedelje protiv Tampa Beja. Ako poentira protiv divizijskog rivala San Franciska, kvota je 2,40.

Tačdaun mašine kod Kanzasa su Tajrik Hil i Trevis Kelsi. Na obojicu je kvota po 1,80 ako poentiraju večeras protiv Bakanirsa u Tampi. Na tačdaun Roba Gronkovskog možete da zaradite 2,80 puta veću sumu od uložene.

Ako mislite da dobro poznajete NFL, izbor je veliki...

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU MOZZARTA ZA IGRU TAČDAUN – DA ILI NE.


tagovi

NFL ligaNFLamerički fudbalRob GronkovskiKanzas SitiTampa Bej BakanirsTačdaun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara