Zagreb: Policija zbog kršenja mera upala na žurku pa pronašli i drogu

Zagrebačka policija je u noći između subote i nedelje na području Trnja, u jednom udruženju, utvrdila kršenje novih mera za suzbijanje koronavirusa.

Izvor: B92

Nedelja, 29.11.2020.

14:46

Zagreb: Policija zbog kršenja mera upala na žurku pa pronašli i drogu
Ilustracija: Depositphotos/ ia__64

U pitanju je Odluka Štaba civilne zaštite u smislu prekoračenja radnog vremena i okupljenih 24 osoba u samom objektu.

Državni inspektorat je izdao meru usmene zabrane obavljanja neregistrovane ugostiteljske delatnosti u prostoru, najkraće na 30 dana.

U službene prostorije na kriminalističko istraživanje je doveden 40-godišnji predsednik udruženja, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo širenje i prenošenje zarazne bolesti, prenosi portal Indeks.

Ujedno, u prostoru objekta pronađene su dve sadnice marihuane i obavljen uviđaj, a u vezi sa tim biće sprovedena kriminalistička istraga, po okončanju koje će biti podneta krivična prijava protiv predsednika udruženja.

Njemu je oduzet i plinski pištolj i dva komada patrona, mačeta, sablja, samostrel i preklopni nož.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: