0
Boks

FOTO: YouTube screenshot

PESNICE SU ‘SEVALE’ NA SVE STRANE: Završen je spektakl u Los Anđelesu!

Objavljeno: 29.11.20 u 09:15

Nakon osam rundi sudija je doneo konačnu odluku!

U noći između subote i nedelje po srednjeevropskom vremenu, u ring su ušli legendarni borci, Majk Tajson i Roj Džons Junior. Zvanično, ovo je bio revijalni meč, ali bokseri su ga shvatili kao profesionalni duel.

Nakon osam rundi, sudija je doneo odluku! Meč je završen remijem, pitanje pobednika nije rešeno. Ljubitelji boksa su imali priliku da uživaju u fenomenalnim razmenama udaraca Tajsona (54) i Džonsa Juniora (51).

PROČITAJTE JOŠ: MANĆINI ME JE UPITAO, ŠTA ĆEŠ TAMO?: Dejan Stanković otklonio večitu dilemu – zbog čega je prešao u Inter, a ne u Juventus!

Džons je najopasniji bio tokom četvrte deonice, a Majk je bio agresivnijii i kvalitetniji rival tokom dve završne runde.

Jedan sudija je meč bodovao rezultatom 76:76, drugi 80:76 za Džonsa, a treći 79:73 za Tajsona.

Meč legendarnih boraca u Stejpls centru je bio pravi spektakl! Na pauzama su nastupali i poznati muzičari poput Snup Doga, Lil Vejna, Viza Kalife, Frenč Montne i mnogih drugih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter