VIDEO: Španska policija zaplenila dve tone hašiša posle potere na moru

Banda krijumčara droge uhapšena je nakon potere gliserima u Sredozemnom moru i zaplenjene su dve tone hašiša koje su pokušali da bace, saopštila je španska policija.
Pet članova bande je uhapšeno nakon što je njihov gliser presreo carinski patrolni čamac u blizini obale na jugoistoku Španije.
 
Policija je zaplenila dve tone hašiša koje je banda nameravala da prokrijumčari iz Maroka u Valensiju.
 
Potera je započela kada je policijski helikopter uočio 14-metarski gliser, koji je imao dva motora od 300 konjskih snaga, natovaren balama droge.
 
"Agenti policije i carine, u kombinovanoj operaciji, priveli su pet članova koji su bili u čamcu sa drogom nakon potere na otvorenom moru tokom koje su pokušali da bace drogu", saopštila je policija.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.