Capital.ba

U toku eksproprijacija za auto-put Rača – Bijeljina

28.11.2020. / 13:59

BANJALUKA – Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će Republika Srpska nastaviti da gradi auto-put od Rače do Bijeljine s ciljem da se Banjaluka spoji sa Beogradom.

Milorad Dodik (Foto: Capital)

Dodik je napomenuo da je to dogovoreno sa Srbijom koja gradi dio auto-puta od Kuzmina do Rače.

On je novinarima u Banjaluci izjavio da je u toku eksproprijacija zemljišta i priprema lokacije kada je riječ o pomenutoj dionici od Rače do Bijeljine.

Dodik je podsjetio i da postoji zastoj u vezi sa tim auto-putem i procedurom na nivou BiH, jer sa Turskom još nije završen dogovor na tom planu.

“Načelno postoji sporazum o tome, ali mi ćemo svakako graditi auto-put”, poručio je Dodik koji je i lider SNSD-a. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: U toku eksproprijacija za auto-put Rača – Bijeljina

    1. lucky

      Ovaj Lik je svakom loncu poklopac. Sve zna i sve je u njegovoj nadležnosti. U sve se petlja, samo se ne miješa u svoj posao. Posebno se razumije u izgradnju auto puteva. Valja zaposliti silnu mehanizaciju koja je uzeta na lizing. U talu. Kada se jednom uđe u poslovanje operative isplivaće silna vnago. Jaran sa jahte ima alibi. Nije njegova firma.