Strašna sedmica za kraj! Dva crvena kartona i golčina u 93. minutu za prvo mesto (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.11.20. | 05:38

Bolivar novi lider prvenstva posle velikog preokreta u Santa Kruzu - 4:3

Kakav se fudbal večeras igrao u Boliviji, prava je šteta što ga nije bilo u proteklih osam meseci. Večerašnji program u tamošnjem prvenstvu završen je spektakularnim okršajem između Orijente Pistolera i Bolivara, u kojem je gost zahvaljujući efektnom golu Fidensija Ovjeda u trećem minutu nadoknade stigao do velika tri boda i preuzeo prvo mesto od Olvejz Redija - 4:3 (2:3).

Bolivar je bio na konopcima nakon prvih 45. minuta, iako je poveo ranim golom sjajnog Markosa Rikelmea u šestom minutu. Domaćin je furioznom igrom u nastavku prvog dela igre i golovima Marka Buena i Kevina Salvatijere stigao do preokreta, ali je ponovo odgovorio Rikelme i u 38. minutu doneo izjednačenje svom timu. Ali, onda prava serija šokantnih trenutaka za goste. Prvo je Huan Montenegro u 41. minutu vratio prednost Orijenteu, da bi u nadoknadi prvog poluvremena zbog izletanja i žestokog sudara sa jednim od igrača domaćeg tima bio isključen golman Bolivara Giljermo Viskara.

Izabrane vesti

Ali, onda se dogodilo ono čemu se nisu nadali domaći igrači. Bolivar je sa desetoricom igrača furiozno izašao u drugo poluvreme, ekspresno izjednačio Roberta Domingeza i stigao do ogromne psihološke prednosti. Prilično pogubljeni domaćin je uspeo potpuno da izgubi kontrolu nad utakmicom, ušao je u veliku nervozu što je rezultiralo isključenjem već zamenjenog Hektora Sančeza.

A onda kada je delovalo da će ostati 3:3 usledila je perfektna akcija Bolivara u trećem minutu nadoknade. Ovjedo i Ervin Savedra su razmenili brz dupli pas, a onda je usledio prizeman projektil veziste gostiju za ogrmono slavlje u ekipi Valtera Floresa.

Bolivar je odmah po nastavku sezone preuzeo prvo mesto i tu će ostati ukoliko Strongest u derbiju ne savlada Bloming.

BOLIVIJA 1 - 13. KOLO

Petak

Olvejz Redi - Nasional Potosi 2:2 (1:2)

Santa Kruz - Aurora 4:2 (1:2)

Real Potosi - Guabira 0:1 (0:1)

Subota

Orijente Petrolero - Bolivar 3:4 (3:2)

20.00: (1,85) Atletiko Palmaflor (3,70) San Hose (3,40)

22.15: (1,35) Strongest (4,80) Bluming (6,75)

Nedelja

00.30: (1,40) Horhe Vilsterman (4,40) Rojal Pari (6,50)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Bolivar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara