Baš su jaki, Miljonarios petardom udario na Onse Kaldas (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.11.20. | 04:08

Ubedljivo slavlje i potvda kvaliteta ekipe Alberta Gamera - 5:2

Želite na pravi način da otvorite završnu fazu sezone, igrajte kao Miljonarios! Kolumbijski gigant je večeras u Bogoti "granatirao" mrežu Onse Kaldasa i pokazao da ga interesuje samo prvo mesto u grupi B - 5:2 (3:0).

Domaćin je furizno otvorio meč, golovima Emersona Rodrigeza i Rikarda Markeza je ekspresno stigao do ozbiljnog vođstva, a gosti taj ritam nisu bili u stanju da prate. Markez je šest minuta pre kraja prvog poluvremena povisio na 3:0, pa je pitanje pobednika već tada bilo rešeno.

Izabrane vesti

Ipak, domaćin nije želeo da se opusti u nastavku. Kristijan Arango je već posle šest minuta igre u drugom poluvremenu povisio rezultat, a dodatnu motivaciju za sastav Alberta Gamera prestavljalo je smanjenje rezultata u 64. minutu zahvaljujući Davidu Lemosu.

Perfektno napadačko veče Miljonariosa zaokružio je David Silva u 79. minutu utakmice, dok je konačan rezultat u poslednjim trenucima meča postavio Žunior Bueno.

Milonarios će već u narednom kolu, protiv Patriotasa pokušati da napravi možda i ključni korak ka plasmanu u polufinale, dok Onse Kaldas mora da vadi kestenje iz vatre protiv Čika.

FUDBAL - KOLUMBIJA

Independijente Medeljin - Pereira 1:2 (0:2)

Miljonarios - Onse Kaldas 5:2 (3:0)



tagovi

MiljonariosOnse Kaldas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara