BORILA SE ZA PACIJENTA DO POSLEDNJEG DAHA: Medicinska sestra preminula pokušavajući da spase nepokretnu ženu iz požara (VIDEO)
Foto: Profimedia

hrabro

BORILA SE ZA PACIJENTA DO POSLEDNJEG DAHA: Medicinska sestra preminula pokušavajući da spase nepokretnu ženu iz požara (VIDEO)

Planeta -

64-godišnja kućna medicinska sestra umrla je spasivši svog 71-godišnjeg nepokretnog pacijenta , rekao je u sredu šef državne vatrogasne službe države Luizijana.

Vlasnica kuće je rekla istražiteljima da je Gvendolin Teus nekoliko puta pokušala da odgura njen krevet do prozora i da ga gurne kroz njega kada je dim nadvladao medicinsku sestru, navodi se u saopštenju.

Vatrogasci su izvukli obe žene iz spavaće sobe. U izjavi se navodi da je starija žena helikopterom prebačena iz svoje kuće u bolnicu i očekuje se da se oporavi.

Teus nije preživela.

"Hrabri napori Teusove da život svog pacijenta stave ispred svog, istovremeno su plod dovljenja i potresni “, rekao je državni vatrogasni šef H. Brauning. „Naše molitve upućujemo njenim najmilijima i preživeloj žrtvi za oporavak i gubitak svoje posvećene medicinske sestre i prijatelja.“

Velika šteta sprečila je istražitelje da uđu u kuću i pokušaju da otkriju gde je i kako požar počeo, navodi se u saopštenju.

Kurir.rs/USA Today

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja