Mophie bežičnu eksternu bateriju možete da zakačite na zadnji deo vašeg telefona

Alternativa za MagSafe

Mophie je jedno od najstarijih imena u industriji kada se radi o ekternim baterijama za smartfone, ali ova kompanija je sa svojim najnovijim uređajem zauzela novi, drugačiji pristup.

Umesto eksterne baterije koja se može koristiti samo sa jednim telefonom, novi Juice Pack Connect koristi modularni sistem kako bi se baterija zakačila na pozadinu vašeg telefona, odakle može bežično da ga puni.

Ovo je kreativno rešenje koje rešava mnoge probleme personalizovanih baterija-maski i modernijih Qi eksternih baterija.

Juice Pack Connect radi praktično sa svakim telefonom koji podržava bežično punjenje, ne samo sa jednim uređajem.

Mehanizam za kačenje omogućava da se Qi punjenje koristi čak i kad ste u pokretu, pa ne morate da posežete za rešenjima kao što su čudne vakuum zakačaljke koje spajaju vaš telefon i eksternu bateriju.

A pored toga, Mophie sistem je modularan, pa ako vam se zakačena eksterna baterija isprazni, možete samo da nakačite novu Mophie bateriju i nastavite s punjenjem.

Ovde takođe postoji mogućnost ekspanzije u budućnosti: ova kompanija već nudi i držač za telefon koji može da se zakači na glavnu kopču kada ne koristite eksternu bateriju, a nije teško videti da će biti izbačeni i drugi proizvodi koji takođe koriste prednosti ovakve postavke.

Sama eskterna baterija ima kapacitet od 5.000 mAh, kao i povezivanje preko USB-C porta i podršku za Qi punjenje koje možete da koristite da napunite Juice Pack Connect ili da napunite drugi uređaj.

U kompaniji Mophie međutim nisu istakli koliko vati Juice Pack Connect nudi po pitanju brzine punjenja.

Drugi problemčić u vezi sa uređajem Juice Pack Connect je cena od 80 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde