Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020": Stiglo više od tri miliona koverata 1

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano sutra, u 17.55, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije (RTS), objavljeno je danas na sajtu RTS.

U ovom trenutku na adresu „Uzmi račun i pobedi 2020“ stiglo je 3.150.000 koverata, a građani koji žele da učestvuju u nagradonoj igri i danas imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova.

Sve koverte koje su blagovremeno ubačene u poštanske sandučiće u skladu sa radnim vremenom poslovnica pošte širom Srbije, naći će se u subotu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila „Fijat“ 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. Srećne dobitnike izvući će teniserka Olga Danilović.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari