nečuveno

KURIR U ŠKOLI U GROCKOJ POSLE JUTROŠNJEG DIVLJANJA: Dvojica upala, tukla đaka, pa pobegla kroz razbijen prozor (KURIR TELEVIZIJA)

Beograd -

Srećom što je tu bio dežurni profesor i još nekoliko učenika, pa su ih odmah razdvojili, pa je prošlo bez većih posledica, dete nije povređeno, kaže direktor Radosavljević za Kurir

BEOGRAD - U srednjoj školi Grocka jutros se dogodio incident. Dva mladića su išamarala učenika (17) 3. razreda Ekonomske škole.

Direktor škole u kojoj se dogodio incident, rekao je za Kurir: - Posle prvog časa, za vreme malog odmora, kada je ulaz za učenike otvoren da bi mogli da izađu, nepoznata dva mladića su ušla u hodnik, i počeli su da šamaraju našeg učenika - kaže direktor škole Selimir Radosavljević.

foto: Tamara Trajković

- Srećom što je tu bio dežurni profesor i još nekoliko učenika, pa su ih odmah razdvojili, pa je prošlo bez većih posledica, dete nije povređeno. U međuvremenu, zvonilo je za početak prvog časa, ulaz se zaključava, lica pokušavaju da izađu, a zaključana su vrata. Ulaze u drugu učionicu, razbijaju prozor i izlaze iz škole i ulaze u automobil - kaže Radosavljević.

1 / 11 Foto: Tamara Trajković

- Policija je brzo došla, saznali su koja su lica, nisu učenici naše škole, ni sadašnji ni bivši, sada je sve na policiji, obavešteni su nadležni organi, obavešten je i otac napadnutog učenika – kaže direktor.

(Kurir.rs/B.Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track