Horoskop za 27. novembar

Zabava - Petak 27.11.2020 - 09:32

Pred vama je horoskop za petak 27. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 27. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 27. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Poletni ste i ambiciozni. Lako dolazite do rezultata koji su vam bitni. Veoma ste optimistični i očekujte uspešan dan.
Bik

Imate dosta novih informacija u vezi sa poslom, ali ništa vam nije od velike pomoći. Potrudite se da se fokusirate na prioritetne obaveze. Budite staloženi i mirni.

Blizanci

Ne bi trebalo da se žalite previše nego gledajte da budete vredni i agilni jer ćete jedino tako sve da postignete. Radite više i ne ulazite u rasprave. Nemate dovoljno volje za rad, ali morate da nađete motivaciju.
Rak

Dosta vremena provodite družeći se sa prijateljima, pa bi bilo dobro da ih pitate za savet u vezi sa idejama koje imate. Organizujte se bolje. Mogući su nesporazumi sa bliskim ljudima.
Lav

Imate dobre veze i lako se dogovarate sa drugima. Sigurni ste u sebe i donosite dobre odluke. Razmislite kako biste mogli da budete još bolji u svom poslu i ne brzajte sa promenama.
Devica

Ne brinite se previše oko stvari koje ne možete da promenite. Potrudite se da se usredsredite na ideje koje imate neko vreme. Rasejani ste.
Vaga

Štedite više. Ne nervirajte se oko posla. Dajte svoj maksimum da biste se usredsredili na privatni život i na partnera.
Škorpija

Imate previše obaveza pa nemate vreme za ljubav. Organizujte se bolje da biste imali vreme za privatni život. Svaka vaša izjava može da bude pogrešno protumačena.
Strelac

Ako želite da očuvate vezu idite negde sa partnerom, makar u prirodu. Nije dobro da vam bude dosadno, a ako ste slobodni preko posla je moguće novo poznanstvo. Moguće su veće promene u ljubavi.
Jarac

Staloženi ste i lako dolazite do dogovora sa partnerom. Skloni ste flertu. Ne morate uvek da pratite sva pravila, bitno je da odradite sve što morate na poslu. Budite odgovorni.
Vodolija

Dobićete podršku porodice u vezi sa svim što radite. Nije vam teško ništa da završite. Motivisani ste i lako dolazite do rešenja. Izdvojite vreme i za odmor.
Ribe

Ne kritikujte bliske ljude. Dajte savet samo ako to neko traži od vas. Ne planirajte previše i ne opterećujte tuđim savetima.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: