Da li biste koristili preslatke Hello Kitty nalepnice za bubuljice?

by | novembar 26, 2020
kosa boje breskve

Beauty brend Starface u saradnji sa Hello Kitty osmislio je kako da ulepša i zabavi sve one koji imaju probleme sa kožom lica. Oni su napravili nalepnice za bubuljice i akne koje im pomažu da se zaleče.

Naime, ovaj beauty brend akne ne doživljava kao nešto što treba sakriti. Oni su želeli da za osetljivu kožu sklonu upalama pronađu zabavno rešenje. Zato, sada Starface pored nalepnica zvezda ima i one koje izgledaju kao Hello Kitty. (Pročitaj: Akne – dermatolozi otkrivaju zašto ponovo vodite ovu bitku (video))

Za one koji ne znaju, uloga naljepnica je i medicinska, a ne samo estetska. Kako se navodi ovi flasteri „dokazano ubrzavaju zarastanje bubuljica, izvlače gnoj, blokiraju spoljne bakterije i sprečavaju vas da ih dirate.

Nalepnice su veganske, pogodni za sve tipove kože, a mogu da ih koriste i trudnice i mame koje doje.

Do saradnje brend Starface i „najpoznatije mace na svetu“ došlo je iz zajedničkog uverenja da „proizvodi koje svakodnevno koristimo i kojima se okružujemo mogu ljudima (svih uzrasta) da donesu sreću i pozitivnost. (Pročitaj: Trougao smrti – ovaj deo lica morate zaobići kada istiskujete bubuljice)

Šta mislite o ovim nalepnice za bubuljice? Da li biste ih nosili?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STARFACE (@starface)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STARFACE (@starface)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STARFACE (@starface)

lepotaizdravlje.rsGetty via Guliver