Celebrity News

Kako izgleda čuvena Kasandra nakon 20 i više godina? (FOTO)

Kraljica sapunica Koraima Tores uključila se uživo u emisiji na televizija „Prva”. Pogledajte kako sada izgleda...

Kako izgleda čuvena Kasandra nakon 20 i više godina? (FOTO)

Glumica Koraima Tores, koja je tumačila ulogu čuvene Kasandre u istoimenoj seriji, uključila se uživo u emisiju „Šok tok” na „Prvoj”. Ognjen Nestorović, novo lice pomenute televizije, porazgovarao je s glumicom o tome po čemu pamti našu zemlju i šta joj je vezano za naš narod najviše ostalo urezano u pamćenju. 

Znala sam i pre serije gde se nalazi Srbija, ali sam je s kulturološke tačke gledišta osećala veoma udaljenom. Ali sada, nakon toliko godina i toliko ljubavi koju sam dobila putem društvenih mreža, osećam je mnogo bližom – počela je Koraima priču u pomenutoj emisiji.

Koraima Tores, popularna Kasandra, moli se za Srbiju (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Prelepa Koraima kao da je zamrznuta u vremenu. Neki bi rekli da nije ostarila, a ona je pre 23 godine posetila našu Srbiji u jeku slave zbog uloge u seriji „Kasandra”.

- Po svemu pamtim tu posetu, bili smo tako srećni. Bilo je poput nekog sna, da osetimo toliko ljubavi, toliko emocije, čini mi se da sam bila uzbuđenija od svih tih ljudi. To je za mene bio nezaboravan trenutak.

Koraima Tores: Kako je Kasandra bila i ostala jedna od najvećih zvezda španskih serija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Evocirajući uspomene, Koraima istakla je da su žene u Srbiji veoma lepe, da zrače vedrinom i radošću, što je malo gde imala priliku da vidi. Kako kaže, čim prestane globalna pandemija, stiže ponovo kod nas da se podseti ukusne kuhinje, igre i muzike kako bi mogla da kompletira celu sliku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

- Srbi su lepi, žene su jako lepe, jako su mili, zrače radošću iznutra, puni su poštovanja, puni ljubavi i emocija. Uvek ću se sećati toga, tih emocija, ali moram da se vratim da bih ponovo probala hranu, čula muziku, da bih mogla da kompletiram utisak o Srbiji. Ja bih bila mnogo srećna kad bih mogla da se vratim - istakla je Koraima u emisiji „Šok tok”. 

Evo kako svi pamtimo čuvenu glumicu koja je našem narodu uputila divne reči direktno iz Kolumbije, gde sada živi i radi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Komentari (0)

Loading