Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.11.2020.

14:30

Premijer liga: Vraćaju se navijači

Na samo 10 premijerligaških stadiona, uglavnom u Londonu, domaćim navijačima će biti dozvoljen ulaz, objavile su vlasti.

Izvor: SN

Autor: SN

Premijer liga: Vraćaju se navijači
Photo by Andrew Redington/Getty Images for Premier League

Ostalih 10 fudbalskih klubova iz Premijer lige nalaze se u područjima koja su označena kao najrizičnija za infekciju koronavirusom i ostaće zatvorena, uključujući i Mančester, odakle su dva velika kluba Junajted i Siti.

Od srede, do 2.000 navijača biće dozvoljeno na utakmicama Liverpula i Evertona, pošto je taj region smešten u drugi nivo.

Povratak je dozvoljen samo domaćim navijačima, koji će morati da budu na određenoj udaljenosti, kao i da izbegavaju bliski kontakt kao što je grljenje.

Isto važi i za London, pa će do 2.000 ljudi biti na utakmicama Arsenala, Čelsija, Kristal Palasa, Fulama, Totenhema i Vest Hema, ali i na mečevima Brajtona i Sautemptona.

Osim mančesterskih klubova, ostaće zatvoreni stadioni Aston Vile, Vest Bromviča, Vulverhemptona, Njukasla, Lidsa, Lestera i Barnlija.

Prema poslednjim podacima u Velikoj Britaniji je od korona virusa umrlo više od 56.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve