Nova vest
Fudbal

Subota, 23.12.2006.

21:14

Aragones: "Očekujem povratak Raula"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Selektor španske fudbalske reprezentacije Luis Aragones očekuje da će napadač madridskog Reala Raul Gonsales uspeti da se ponovo izbori za mesto u nacionalnom timu.

Raul, koji je sa 44 postignuta gola najbolji strelac u istoriji španske reprezentacije, u septembru je propustio prvu utakmicu "crvene furije" posle 10 godina stalnog igranja.

Kapiten Reala je od tada propustio ukupno tri utakmice Španije – sa Švedskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine, i prijateljske mečeve sa Argentinom i Rumunijom.

"Raul je naš veliki kapiten i verujem da će se vratiti. Igra redovno i dobro. Raulov povratak ne zavisi od selektora, već od njega samog. Ja samo idem od stadiona do stadiona i gledamo u kakvoj formi su naši igrači. Ipak sam samo čovek", rekao je Aragones za španski sportski dnevnik Marka.

Španci su u tri meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008. osvojili samo tri boda, ali je Aragones nedavno produžio ugovor sa Federacijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu