26. novembar  2020. 07.13  →  19.48 | Izvor: Tanjug

AMSS: Magla i poledica otežavaju vožnju

NOVI SAD -

Pored magle koja smanjuje vidljivost, tokom noći moguća je i poledica zbog nižih temperatura, upozorio je večeras vozače Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju tri sata, na Kelebiji i kod Šida dva sata, na Horgošu 90, a kod Gradine 60minuta.

Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije saopštili su jutros da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-70, petlja "Sremska Mitrovica" - petlja "Ruma", sutra će početi radovi na izgradnji novog službenog prolaza.

Za saobraćaj će biti zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, a saobraćaj će se odvijati voznim saobraćajnim trakama u oba smera.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Bubanj Potok (Leštane),

od 9 do 18 časova obavljaće se radovi na podizanju stubova.

U zoni radova, u smeru Beograd-Zagreb, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka za uključenje/isključenje kod petlje Lasta.

Iz smera Zagreb - Beograd, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka za uključenje/isključenje kod petlje Zmaj sa strane Tempa; uključenje/isključenje na most Gazela prema ulici Vladimira Popovića; uključenje/isključenje na petlju Autokomanda, isključenje ka Nišu. Na auto-putu E-70, petlja "Pećinci" - petlja "Ruma" od sutra će se obavljati radovi na pojačanom održavanju.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd - GP Batrovci.

Na auto-putu E-80 danas do 18 časova će biti obustavljen saobraćaj u desnim cevima tunela "Sarlah" i "Sopot", zbog redovnih servisnih pregleda, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela.

Na auto-putu E-80, danas od 10 časova do 28. novembra do 20 časova, zbog izvođenja redovnih servisnih pregleda, biće obustavljen saobraćaj u desnoj cevi tunela "Bancarevo", a za to vreme saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela.

 

Tagovi