Foto: Reuters
Foto: Reuters

Razigrani Real sipao Interu so na ranu: Vidal napravio glupost, Konte u problemu (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.11.20. | 22:53

Kraljevski klub igrao mnogo bolje, Nerazuri frustrirani - 0:2

Real se izvadio iz problema, pobedom na Đuzepe Meaci od 2:0 (1:0) došao je do vazduha posle teškog perioda, ali je zato Interu sipao so na ranu i gurnuo ga duboko u ambis. Toliko dubok da Nerazuri sada trenutno zauzimaju poslednje mesto u grupi B Lige šampiona.

Inter ima samo dva boda. Šahtjor je na četiri, Real na sedam, a Menhengladbah na osam posle četiri odigrane utakmice. Nerazuri čak trenutno nemaju mesto koje vodi ni u Ligu Evrope. Ali, to može lako da se promeni. Bez obzira, ovaj težak poraz doneće nove znakove pitanja iznad glave Antonija Kontea. Javnost u Italiji je nemilosrdna, navijači su na ivici živaca, a ovo ne liči na pravi Inter. Igre nema, a takvi su posledično i rezultati.

Izabrane vesti

Ni Real ne igra Bog zna šta u poslednje vreme, ali sa ovim trijumfom, posle golova Edena Azara u 7. i Rodriga u 59, značajno je tim Zinedina Zidana poboljšao krvnu sliku. Prva pobeda Reala na ovom stadionu protiv domaćina.

Madridski sastav u Milano je doputovao bez Valverdea, Jovića, Odriozole, Militaa, Benzeme i Serhija Ramosa. I ni to ga nije sprečilo da dominira na Đuzepe Meaci.

Real je bio ubedljivo bolji na startu utakmice i zato i ne čudi što je Kraljevski klub poveo već u 7. minutu. Barela je napravio naivan prekršaj, sudija Tejlor je pokazao ka beloj tački, a Eden Azar nije propustio šansu da donese Realu ranu prednost.

Nije bilo mnogo vremena potrebno Realu da bude vrlo blizu drugog gola. Igrao se 13. minut kada je Vaskez opalio sa distance i pogodio stativu. Samo par minuta kasnije, u 17. minutu, ponovo je bila velika šansa za goste kada je Mendi poslao loptu unutar šesnaesterca. Mnogo je Inter tu imao sreće.

Inter nije imao mnogo dobrih šansi, a onda se dogodio najgori mogući scenario u 33. minutu. Tejlor nije svirao penal posle jednog duela u kom je Vidal bio akter (sporna situacija), a onda je Čileanac posle prigovora dobio dva žuta kartona i ostavio je tako saigrače na cedilu posle unošenja sudiji u lice i odgurivanja.

Prvo poluvreme je apsolutno pripalo ekipi Zinedina Zidana koja je vodila sa 1:0 i imala igrača više. Delovalo je kao da Inter nema šanse da se vrati i dođe čak ni do boda.

Od tog momenta utakmica realno nije mogla da ode ni u jednom drugom smeru do u smeru pobede Mariđana, a potvrdu svega dobili smo startom drugog dela igre.

Opet je Interova odbrana bila veoma porozna, pukla je po levoj strani, usledio je centaršut i pogododak Rodriga na drugoj strani, a negde se čak pripisuje i kao autogol Hakimija. Manje važno, bitnije je da je Real i na taj način ogolio sve probleme Intera.

Sama reakcija posle tog primljenog gola pokazala je svu smušenost kod igrača Nerazura. Nešto tu ozbiljno ne štima.

Real se podigao, Inter je u problemu.

LIGA ŠAMPIONA – 4. KOLO

Grupa B

Menhengladbah – Šahtjor 4:0 (3:0)

/Štindl 17p, Elvedi 34, Embolo 45, Vent 77/

Inter - Real Madrid 0:2 (0:1)

/Azar 7pen - Rodrigo 59/


tagovi

Eden AzarRodrigo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara