Foto Reuters
Foto Reuters

Bivši NBA šampion hvali Bogdana: Pokazao je da zna da igra, videćemo ga u većoj ulozi

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.11.20. | 17:04

Čeningu Fraju se dopada kako Atlanta slaže kockice

Atlanta Hoksi napravili su nekoliko velikih poteza u ovom "prelaznom roku". Doveli su brojne igrače kako bi napravili tim oko Tre Janga. Tu su i Ražon Rondo, Danilo Galinari, Toni Snel, ali i naš Bogdan Bogdanović koji je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Glavni cilj Hoksa biće da osiguraju mesto u plej-ofu, a poteze ove franšize komentarisao je bivši NBA šampion, Čening Fraj.

Izabrane vesti

Njemu se dopada kako Atlanta razmišlja, a pohvalio je i srpskog košarkaša, Bogdana Bogdanovića.

"Gledam na celu priču i vidim Hokse koji su zaista superagresivni na tržištu. Sviđa mi se šta rade. Trude se da izgrade kulturu. Nisu bili dobar tim prošle godine, ali sada dovode igrače koji su provereni. Bogdanović je dokazan igrač, pokazao je da može da igra i videćemo šta može da uradi sada u većoj ulozi u odnosu na dosadašnju", reko je Fraj.

Čening je bio šampion NBA lige noseći dres Klivlenda, bivši je saigač Lebrona Džejmsa, tako da se njegova reč poštuje.

Prokomentarisao je i generalno sastav Hoksa i dodao da je po njegovom mišljenju jedna pozicija deficitarna.

"Gledajući roster, zaista mi se dopada. Mislim da imaju problema na poziciji četiri. Van toga, mislim da su mladi i da imaju ´dužinu´", kaže Fraj.

Potencirao je Fraj baš priču o pobedničkom mentalitetu koji Atlanta želi da izgradi.

"Pokušavaju da kreiraju kulturu pobeđivanja i dovođenjem Ronda i Snela, a tu je i Kapela koji će sigurno sada imati 10+10 svaku utakmicu. Galinari je pokazao da može da postiže poene u brojnim različitim ekipama. Galinari je jedan od najpotcenjenijih igrača u ligi kada je zdrav. Sviđaju mi se potezi Atlante", podvukao je Fraj.

Podsećamo, Bogdanović je u jednom momentu bio veoma blizu prelaska u Milvoki, ali je na kraju završio u Atlanti gde je dobio četvorogodišnji ugovor vredan 72.000.000 dolara.


tagovi

Bogdan Bogdanović

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara