DEKIJEVA GLAVOBOLJA PRED GENT ZVANA LEVI SPOLJNI: Radulović je logično rešenje, ali Spiridonović i Simić čekaju šansu!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

zamena za kataija

DEKIJEVA GLAVOBOLJA PRED GENT ZVANA LEVI SPOLJNI: Radulović je logično rešenje, ali Spiridonović i Simić čekaju šansu!

Fudbal -

Željko Gavrić će najverovatnije meč početi sa klupe, jer prethodnih sedam dana nije trenirao

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković najveće probleme u utakmici protiv Genta, sutra uveče (18.55) u Ligi Evrope, ima na poziciji levog spoljnjeg igrača. Prava je enigma ko će zaigrati na tom mestu, ukoliko Stanković postavi taktiku 3-4-2-1. Dosad je ovu poziciju pokrivao Aleksandar Katai, ali pošto je on ostao u Beogradu zbog povrede, javnost spekuliše ko bi mogao da ga zameni u Belgiji.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Željko Gavrić bi mogao da pokrije tu poziciju, ali on je van treninga sedam dan i sasvim je izvesno da će utakmicu početi sa klupe, jer jednostavno nema snage za svih 90 minuta.

foto: FK Crvena Zvezda

Najlogičnija opcija jeste mladi Andrija Radulović, koji kvalitetzno može da pokrije poziciju i levog,a li i desnog spoljnjeg. Opet, pitanje je hoće li stručni štab Crvene zvezde ukazati poverenje igraču koji ima tek 18 godina u ovako značajnoj evropskoj utakmici.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Možda i najviše šansi da se nađe u startnoj postavi ima Srđan Spiridinović, momak koji je sjajno počeo sezonu, a onda se jednostavno izgubio. Umesto sjajnih partija i golova Spiridnović je zapao u krizu iz koje ne može da se izvuče. Trener Stanković dao mu je šansu na utakmicu u Hofenhajmu, ali je on tamo skroz razočarao, posebno što je kod rezultata 0:0, imao idealnu priliku da Zvezdi donese vođstvo i usmeri utakmicu u drugom smeru od onoga u kojem je završena.

foto: Zvezda.rs

Priliku očekuje i iskusni Veljko Simić, kojem je pozicija levog spolnjeg primarna. Međutim, on se nije naigrao kod Dejana Stankovića, uglavnom je sedeo na klupi ili tribinama. Opet, mogao bi da bude iznenađenje u Belgiji jer ga niko ne očekuje u startnih 11. Umeo je da bljesne kod Vladana Milojevića. Svi se sećamo partije protiv Napolija u Napulju kada je imao zicer šansu, ali je umesto gola očajno šutirao i ona je otišla u nepovrat.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track