Košarkaši Budućnosti (©Star Sport)
Košarkaši Budućnosti (©Star Sport)

Zaostali mečevi Evrokupa zakazani za decembar

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.11.20. | 13:37

Konfuzija usled brojnih odloženih utakmica u Evrokupu zbog koronavirusa polako se privodi kraju

Veliki broj zaraženih košarkaša u redovima učesnika drugog po kvalitetu Evroliginog takmičenja potpuno je deformisao kalendar, a pošto se situacija u dobroj meri stabilizovala, organizatori su objavili nove termine za većinu odloženih susreta.

Tokom decembra, paralelno sa utakmicama 9. i 10. kola, biće nadoknađena većina odloženih duela, a organizatori su objavili nove termine osam susreta.

Izabrane vesti

Venecija i Burž odigraće dva duela u manje od 24 sata. Nakon dogovora klubova obe utakmice biće odigrane u Italiji, a nominalni domaćin u prvom susretu zakazanom za 2. decembar od 20.45 biće francuski klub. Već sutradan od 18.30 isti rivali će ukrstiti koplja i drugi put čime će biti nadoknađeni susreti 3. i 8. kola.

Upravo Burž je klub koji očekuje najviše obaveza u decembru, a takmičenje u grupnoj fazi će završiti još jednim gostovanjem, 30. decembra protiv Huventuda od 20.45.

Cedevita Olimpija će 10. decembra od 18.30 dočekati Promiteas u zaostalom meču 5. kola, a dan kasnije na teren će izaći još jedan predstavnik ABA lige - Budućnost koja će u Podgorici ugostiti Metropolitans.

Monako i Aandora će u drugoj polovini decembra nadoknaditi po dva susreta.

Pre međusobnog duela zakazanog za 29. decembar Monako će gostovati Lijetkabelisu, dok će španski predstavnik u Bolonji odmeriti snage sa Virtusom. Susret u Litvaniji biće odigran 18. decembra od 18.30 časova, a Virtus Bolonja i Andora će na parket izaći 22. decembra u 19 časova.


tagovi

Evrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara