TREĆA SMENA: Kopa Libertadores, Kopa Sudamerikana, MLS plej-of, Konkakaf liga...

Vreme čitanja: 4min | uto. 24.11.20. | 23:06

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ATLETIKO PARANENSE (BRA) – RIVER PLEJT (ARG), 23.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Libertadores, osmina finala)

Nastavak elitnog južnoameričkog takmičenja oba tima dočekuju u pobedničkim serijama. Atletiko ima četiri trijumfa zaredom u brazilskom prvenstvu i samo dva primljena gola, dok je River Plejt dobio tri poslednja duela u svojoj grupi domaćeg Liga kupa, od toga dva na strani. Ovo je repriza prošlogodišnjeg Superkupa Južne Amerike gde je u dvomeču bolji bio River. Ipak, prvi meč kao domaćin dobio je Atletiko s 1:0, da bi u revanšu River slavio sa 3:0.

LDU KITO (EKV) – SANTOS (BRA), 23.15

(Fudbal, Kopa Libertadores, osmina finala)

LDU je dva poslednja meča domaćeg prvenstva završio bez trijumfa i sa samo jednim osvojenim bodom, a derbi s Emelekom kod kuće izgubio je bukvalno u petom minutu nadoknade. Santos na tri od poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima nije slavio, ali ni u jednom od tih susreta nije primio više od jednog gola. Osim toga, Santos je u seriji od četiri meča bez pobede na gostovanjima uz tri poraza i remi. Poslednji susret ova dva tima odigrala su pre petnaest i po godina, a LDU u ovom veku nije poražen još od Santosa.

RASING KLUB (ARG) – FLAMENGO (BRA), 01.30

(Fudbal, Kopa Libertadores, osmina finala)

I jedni i drugi su u ozbiljnoj krizi rezultata, samo što je u većoj dubiozi Rasing koji je nanizao četiri poraza u Liga kupu! U tom nizu igrači Rasinga pogodili su metu samo jednom, a u svakoj od tih utakmica odbrana je dozvolila bar po dva gola takmacima. Flamengo grca u problemima i tek je pobedom nad Koritibom na svom terenu zaustavio seriju od četiri meča bez poraza. Ekipa Rožerija Senija se još oporavlja od teškog poraza od Sao Paula u četvrtfinalu Kupa Brazila, kada je domaćin slavio sa 3:0. Flamengo je pored ovog gostovanja Sao Paulu, pretrpeo još jedan težak poraz van svoje kuće i to od Atletiko Mineira koji je slavio sa 4:0! Dakle, gol-razlika je 0:7...

BAIJA (BRA) – UNION SANTA FE (ARG), 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana, osmina finala)

Baija se baš razgoropadila kod kuće i slavila na pet poslednjih mečeva uz samo dva primljena i bar po dva postignuta gola u četiri navrata. Nedavno je na svom terenu pregazila Melgar sa 4:0, dok je Union igrao dosta zanimljive utakmice kao gost i u svakoj od prethodne četiri prolazio je tip GG&3+. Dva puta je argentinski tim dao po tri i jednom primio tri gola, što takođe treba uzeti u obzir. Ovo je prvi susret ovih rivala u ovom milenijumu.

VELEZ SARSFILD (ARG) – DEPORTIVO KALI (KOL), 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana, osmina finala)

Posle serije nerešenih ishoda Velez je konačno počeo da ređa i pobede, ali otkako se fudbal vratio na južnoamerički kontinent ne zna za poraz. Jer posle četiri remija u nizu savladani su Patronati i Hurakan s minimalnom razlikom. Deportivo ne zna za pobedu u prethodna tri meča u svim takmičenjima, a na noge Velezu stiže posle remija od Ekvidada u domaćem prvenstvu. Kada Velez i Deportivo igraju u svojim takmičenjima najčešće prolazi tip GG.

SIJETL SAUNDERS – LOS ANĐELES FK, 04.30

(Fudbal, MLS)

Počinje doigravanje MLS i koplja će ukrstiti Sijetl i Los Anđeles kao drugi i sedmoplasirani tim na tabeli svoje konferencije. Sijetl kod kuće nije poražen već šest utakmica i u toj seriji ima tek jedan nerešen ishod. Među onima koji su preslišani je baš i Los Anđeles koji je sredinom septembra nadigran sa 3:0. Zanimljivo, u prethodna četiri meča Sijetla kod kuće mogli ste komotno da gađate tip GG. U osmini finala plej-ofa odigranoj u julu Los Anđeles je na istom terenu savladao Sijetl sa 4:1. Više od tri gola palo je u minula tri susreta ovih klubova u Sijetlu.

FILADELFIJA – NJU INGLAND, 02.00

(Fudbal, MLS)

Pre samo dve sedmice ove ekipe sastale su se na istom mestu i Filadelfija je slavila rutinski sa 2:0. U međuvremenu je Nju Ingland kroz dokvalifikacije došao do osmine finala MLS, ali i večeras ulazi u meč kao tim u podređenom položaju. Filadelfija je nanizala devet pobeda kod kuće i samo jednom je ostala na jednom postignutom golu. Osim toga Nju Ingland kod kuće redovno tuče preko pet godina. Nju Ingland na poslednja dva gostovanja nije postigao gol.

PUERTO KABELJO – ATLETIKO VENECUELA, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

Domaćin nije osetio gorčinu poraza u prethodna tri kola, ali je istovremeno dva puta igrao nerešeno. Atletiko je u istom rasponu dva puta slavio, ali i jednom pretrpeo poraz. U dosadašnja dva susreta ovih rivala na terenu Puerta Kabelje oba tima odnela su po jednu pobedu, a slavljenik je postizao po dva gola. Atletiko nije slavio kao gost u prvenstvu još od februara, a od tada je zabeležio pet poraza i remi.

EREDIJANO (KOS) – ESTELI (NIK)

(Fudbal, Konkakaf liga)

Paralelno s južnoameričkim kontinentalnim takmičenjima nastavlja se i Konkakaf liga. Eredijano i Esteli prvi put će ukrstiti koplja na međunarodnom nivou. Eredijano je imao pet utakmica bez poraza do utakmice sa Saprisom u domaćem prvenstvu gde je na svom terenu poražen sa 2:3. Esteli je posle tri vezana remija slavio protiv Managuje sa minimalnih 1:0 kod kuće, mada kao gost nije uzeo pobedu već tri utakmice, uz dva poraza.

ALAHUELENSE (KOS) – SAN FRANCISKO (PAN) 04.15

(Fudbal, Konkakaf liga)

Domaći tim je morao da pokvari niz od četiri pobede baš pred utakmicu s predstavnikom iz Paname, koji u Kostariku dolazi na krilima dve uzastopne pobede, obe u gostima. Alahuelense je do tog poraza od San Karlosa odigrao neke vrlo efikasne utakmice i u svakoj od njih padalo je bar po tri gola. S druge strane San Francisko igra baš tvrde mečeve gde padnu dva, najviše tri gola i to jako retko.


tagovi

Kopa LibertadoresKopa SudamerikanaTreća smenaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara