Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.11.2020.

18:25

"Madriđani, nema plakanja, meni je to smešno"

Verovatno najveći derbi 4. kola Lige šampiona igraju Inter i Real Madrid na "Đuzepe Meaci" u sredu uveče od 21 sat.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by Paolo Rattini/Getty Images

Meč je vrlo važan i za jedne i za druge, a španski mediji su naširoko objavili da će "kraljevi" biti veoma oslabljeni u tom susretu.

U Milano su otputovali bez Karima Benzeme, Fedea Valverdea, Alvara Odriozole i Serhija Ramosa, dok su pozitivni na koronavirus Militao i Jović.

"Mislim da Madriđani ne smeju da plaču zbog svojih izostanaka. Imaju kadar sa puno odličnih igrača. Ono što mediji pišu o Realovim izostancima meni je smešno", izjavio je trener Intera Antonio Konte pred susret sa Realom.

"Za nas je ova utakmica finale. Znamo istoriju Reala, ali ne samo prošlost, već i sadašnjost. Znamo da nemamo puno opcija, već da moramo da izvučemo dobar rezultat. Pokazali smo ranije da možemo da budemo fokusirani i pobedimo", kazao je Konte.

Real je u prvom susretu dva rivala slavio sa 3:2 u Madridu, a u tom meču za Inter nije igrao prvi napadač Romelu Lukaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve