Stanislav Čerčesov (©Reuters)
Stanislav Čerčesov (©Reuters)

Ruse još žulja petica iz Beograda, ali Čerčesov ne podnosi ostavku

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.11.20. | 18:22

„To ne priliči selektoru Rusije“, kaže selektor Rusije

Petica koja je šokirala sve – i Srbe i Ruse. Ali, dok su je Srbi već gurnuli u zaborav, pošto ne mogu da prebole neuspeh u trci za Evropsko prvenstvo, Ruse još žulja taj debakl na Marakani.

Žulja sve osim selektora Stanislava Čerčesova. Njega su novinari odmah posle meča u Beogradu pitali da li će podneti ostavku zbog katastrofe, a isto pitanje mu je stiglo i danas u intervjuu za Meč televiziju u Moskvi.

Izabrane vesti

Selektoru reprezentacije Rusije ne priliči da podnosi ostavku. Da mi je neko tražio, onda da, podneo bih je“, poručio je Čerčesov.

On je priznao da ga je rezultat protiv Srbije šokirao.

To je sport, moramo da napravimo analizu. Mi smo ostvarili glavni cilj, plasirali smo se na Evropsko prvenstvo. Bili smo drugi u Ligi nacija. Jeste, rezultat protiv Srbije je jako ružan, iznenadilo nas je sve to, ali je i problem što je to bila poslednja utakmica, pa se najduže pamti i svemu daje negativan znak“.

Hteli su Rusi da se spasu blamaže u Beogradu, verovao je Čerčesov i na poluvremenu kod 0:4 da može da dođe do preokreta.

Pričao sam sa rezervistima o tome, sa momcima koje sam uveo u igru na poluvremenu. Rekao sam im da je u sportu sve moguće i da nema odustajanja. Verovao sam da možemo do preokreta, pogotovo ako brzimo postignemo gol“, priznao je Čerčesov.

Umesto preokreta, Rusi su dobili i peti gol i jedan od najtežih poraza u istoriji...


tagovi

Stanislav Čerčesovfudbalska reprezentacija RusijeLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara