Najnoviji kovid podaci u Srbiji: Preminulo 37 pacijenata, zaražene još 6.842 osobe

Prema poslednjem preseku, u Srbiji je od kovida 19 preminulo još 37 osoba.
Najnoviji kovid podaci u Srbiji: Preminulo 37 pacijenata, zaražene još 6.842 osobe
Foto: Pixabay
U poslednja 24 sata u Srbiji je testirano rekordnih 21.476 ljudi, a korona virus je potvrđen kod njih 6.842.
 
Od početka epidemije od posledica zaraze preminule su 1.274 osobe.
  • Malacupava

    24.11.2020 22:42
    @Predlog
    Mnogo si pametna. I sami Nemci se bune protiv ovoga jer nema logike. Sta ako, na primer, moji roditelji zive u istom gradu i pijavim da cu samo sa njima biti u kontaktu, to znaci da moja deca ne mogu da se van vrtica vidjaju sa drugarima iz svoje grupe sa kojima su svakako svakog dana? Sta ako nekom clanu moje/muzevljeve porodice ili prijatelja treba bilo kakva vrsta pomoci i ne mozemo da im se nadjemo zbog ovog glupog pravila? Pod kakvim kontaktima se vode kontakti na poslu?
  • Predlog

    24.11.2020 21:46
    Za nadležne
    Volela bih da neko od nadležnih u državi ovo pročita. U Nemačkoj svaki zaposleni dobije formular da popuni, u njemu treba da navede sa kim živi i jednu porodicu sa kojom se druži, navede njihova imena i prezimena. Tako ako se neko od njih zarazi automacki i kontakte koje su naveli idu u izolaciju. Tako sprečavaju veće kontakte i drže pod kontrolom. Ovo je lako poverljivo.
  • Bojan

    24.11.2020 21:29
    Ludilo
    A ovi iz grada prave skupstinsku sednicu u petak,pa mi recite da li je to normalno....?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.