Ministarka dr Kisić Tepavčević: Još jednom apelujem

U narednim danima neophodno striktno poštovanje mere koja se odnosi na izbegavanje okupljanja, u zatvorenom i otvorenom prostoru, izjavila dr Kisić Tepavčević.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2020.

10:56

Ministarka dr Kisić Tepavčević: Još jednom apelujem
Tanjug/Tara Radovanoviæ

Takođe, potrebno je striktno poštovati skraćenje radnog vremena, a sve to doprineće upravo smanjenju takvog okupljanja i time će se usporiti dalje širenje virusa, izjavila je danas ministarka Darija Kisić Tepavčević.

"Odgovorno ponašanje svakoga od nas pomoće će ostvarenju tog cilja", rekla je Kisić Tepavčević u izjavi za Tanjug.

Ona je istakla da su izbegavanje okupljanja, fizička distanca i nošenje maski bile i ostale od izuzetne važnosti kako bi se sačuvalo zdravlje, te da svako od nas to treba da ima na umu.

"Još jednom apelujem na sve da u narednim danima izbegavaju svaku vrstu okupljanja u zatvorenom prostoru, u kućnim uslovima, kao i na otvorenom. To je ključna mera u borbi protiv virusa", rekla je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i član Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: