©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Čaša je polupuna

Vreme čitanja: 3min | pon. 23.11.20. | 23:28

Pogledajte ko vam je doneo novac 23. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

PARTIZAN - C. ZVEZDA (tip up više -153,5, kvota 1,85) - rezultat 85:86

Partizan je očajno šutirao za tri poena i pored toga je preko Mekintajer u samoj završnici imao šut za pobedu. Zvezda je tako dobila prvi večiti derbi u sezoni, a pošto je zbir poena prešao 153, prošao je i naš današnji tip.

Opširnije OVDE

BARNLI - K. PALAS (tip 0-2, kvota 1,53) - rezultat 1:0

Jedna velika greška Šeika Kujatea, tri sjajne intervencije Nika Poupa i minimalac Barnlija nad Kristal Palasom u devetom kolu Premijer lige za prvu pobedu ekipe Šona Dajša u novoj sezoni.

Opširnije OVDE

MEDIJAŠ - FCSB (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 2:3

Iskoristio je FCSB kiks Krajove, mada je i njemu malo fallilo da se spotakne i ostane bez celog plena protiv Gaz Metana koji je drastično podigao nivo igara u poslednje vreme i dokazao da pobede iz prethodna dva kola nisu slučajnost.

Opširnije OVDE

NORĆEPING - FALKENBERG (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 4:1

Kada je gost poveo posle samo dva minuta igre, delovalo je da je sve otišlo dođavola. Ali je onda na scenu stupio sudija Ladebak i nepogrešivi Niman koji je pogodio sva tri penala između 21. i 34. minuta. To je i prelomilo meč i spasilo ovaj tip.

BILBAO - BETIS (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 4:0

I pored očiglednog rizika, što uostalom dokazuje kvota 2,15, ovaj tip se najviše igrao danas u MOZZARTU. Bilbao igra promenljivo, ali je protiv Betisa uspeh zagarantovan. San Mames je noćna mora za zeleno-bele iz Sevilje. Ni osmi uzastopni meč Betis nije izvukao čak ni bod u Baskiji protiv Bilbaa.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

GALATASARAJ - KAJSERI (tip 1-1, kvota 1,97) - rezultat 1:1

Po opštoj oceni Galatasaraj je odigrao jednu od najboljih utakmica u sezoni iako što zbog povreda što zbog korone nije mogao da na računa na čak devetoricu standardnih prvotimaca. Ali Kajzeri je na golu imao fenomenalnog Silviju Lunga.

Opširnije OVDE

BASKONIJA - ZENIT (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 70:77

Ruski sastav gostovao je Španiji i uspeo je da dođe do trijumfa na nezgodnom gostovanju u Vitoriji. Odlučujuća je bila poslednja deonica kada je Zenit napravio razliku koja se na kraju pokazala dovoljnom za trijumf.

Opširnije OVDE

KOPENHAGEN - RANDERS (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:2

Tim iz danske prestonice, čije ime s ponosom nosi, nije uspeo da odbrani domaće bunjište, ali i jedan pd najigranijih tipova ovog dana u MOZZARTU. Ego i Kamara su bili precizni za goste u 40, odnosno 70. minutu, dok se jedini kod domaćina u listu strelaca upisao Kaufman pet minuta pre kraja prvog pluvremena,

VULVERHEPTON - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 2,00) - rezultat  1:1

Čim je Volkot u 58. minutu pogodio za 1:0 i najavio da bi njegovo dolazak na pozajmicu mogao da se ispostavi kao pravi uspeh Vulvsi su krenuli da pritiskaju goste i vrlo brzo došli do cilja preko Pedra Neta.

Opšrinije OVDE

GENGAN - AJAČIO (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:2

Kakav maler! Velike nade u jedan od najigranijih tipova dana pale su u vodu tek u 92. minutu susreta na stadionu Ruduru kada je Gabonac Lojd Palun doneo gostima izjednačenje, ujedno i konačan rezultat.


tagovi

bet analizarezzime dana

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara