');
Najnovije vesti
Blic Zabava

"NE BI ME ZAČUDILO DA JE CECA ZAMERILA MOM SINU" Marina Tucaković o odnosu sa pevačicom nakon PROZIVKI njenog sina

Tekstopisac Marina Tucaković osvrnula se na odnos sa folk zvezdom Cecom Ražnatović nakon što je njen sin Milan Laća Radulović prozvao pevačicu i na Tviteru je nazvao "ratnim huškačem kojem je mesto u Hagu".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ceca Ražnatović, Marina Tucaković Foto: Goran Srdanov, Rajko Ristić / RAS kombo
Ceca Ražnatović, Marina Tucaković
Marina Tucaković
Foto: RAS Srbija
Marina Tucaković

- Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umesto njega - rekla je za "Alo" Marina i dodala da se oduvek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.

Pročitajte još

- Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi - rekla je Marina.

Marina Tucaković
Foto: RAS / RAS Srbija
Marina Tucaković

Ona se već gotovo tri godine bori sa opakom bolešću, a kako kaže trenutno se sama snalazi za lekove i terapiju.

- Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret. Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno - poručila je Tucakovićeva.

VIDEO: Marina Tucaković o Ceci i Anastasiji