Maja Gojković predložila da ustanove kulture ne budu obuhvaćene novim merama

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković predložila je Kriznom štabu da ustanove kulture ne budu obuhvaćene novim merama u borbi protiv pandemije.
Maja Gojković predložila da ustanove kulture ne budu obuhvaćene novim merama
Foto: 021.rs
Ona je to zatražila imajući u vidu da ustanove kulture i programi koji se u njima održavaju nisu predstavljali izvor rizika za pogoršanje epidemiološke situacije, navodi se u saopštenju. 
 
Gojković je predložila i da se izmeni odluka o obrazovanju Kriznog štaba i da u njegov sastav bude uključen i predstavnik Ministarstva kulture i informisanja, pogotovo ako se ima u vidu da se mnoge mere u borbi protiv pandemije odnose i na ustanove kulture.
  • Ma

    23.11.2020 20:13
    Ajde
    A kome treba kultura pored tv pinka i hepija-zatvorili sve normalno a pustili budaletine da zaglupljuju narod
  • x

    23.11.2020 10:07
    y
    gramzi bagins. talasanje zarad ličnog ćara.
    zasušilo malkice, pa se dnevnica iz kriznog štaba učinila primamljivom.
    i na sreću i na žalost, nema tu ničeg dubljeg.
  • Mooolim

    23.11.2020 09:48
    Kako nije kad se okupljaju u krdima. Kao da korona moze da bira gde ce, pa kao bice fina, nece na kulturu... pretvoriti sve njihove projekte u kovid centre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija