Fudbaleri Radničkog sa trenerom Đuričićem (© Star sport)
Fudbaleri Radničkog sa trenerom Đuričićem (© Star sport)

Korona se širi na Čairu: Zaražena još trojica trenera

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.11.20. | 23:28

Problemi za Nišlije

Ušao je virus korona na Čair i, nažalost, ne popušta. Pre nekoliko sedmica je utvrđeno da je inficiran vezista Nenad Gavrić, potom je u bolnici završio, u međuvremenu na kućno lečenje pušten šef stručnog štaba Milan Đuričić, da bi testovima utvrđeno da su pozitivna još trojica njegovih saradnika.

U pitanju su Stefan Janković i Vladimir Popić, kao i trener golmana Miroslav Stanković. Svi su upućena u karantin u trajanju od najmanje dve sedmice.

Izabrane vesti

Negativan ambijent utiče i na nišku ekipu, koja je posle pobede nad Partiznom pretrpela tri poraza od po 0:1, trenutno je na deobi devete pozicije na superligaškoj tabeli.

Imali smo dve nedelje da se spremimo za meč, to smo radili bez šefa stručnog štaba i još trojice pomoćnih trenera. Đuričić je trenutno u dvonedeljnom karantinu po izlasku iz bolnice. Nije lako raditi bez šefa, a sve je postalo još teže kada su i moje kolege pomoćnici dobili pozitvne testove. Imali smo odličan start, pobedili Partizan, a onda su krenuli problemi sa virusom. Najpre jedan od glavnih igrača Gavrić, trener, pa pomoćnici… Ko radi u fudbalu zna koliko su veliki problemi i koliko je teška situacija u kojoj smo se našli. Moraćemo da napravimo dublju analizu, jer gubimo bodove i sad je alarmantno. Predstoji nam težak period u pokušaju da se vratimo na pobednički kolosek“, pojasnio je Zumbul Mahalbašić, jedan od Đuričićevih saradnika, koji je zajedno sa Sašom Stojanovićem spremao gostovanje u Inđiji.

Fudbal će se i dalje igrati. Kad je Radnički u pitanju, u sredu gostuje IMT-u u osmini finala Kupa Srbije, a u narednom prvenstvenom kolu na Čair dolazi Vojvodina.


tagovi

Radnički NišSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara