(©AFP)
(©AFP)

San Lorenco čeka Di Santa i nada se braći Romero za Argentinos

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.11.20. | 23:00

Derbi četvrtog kola Grupe 5 argentinskog Liga kupa

Posle ubedljivog trijumfa na gostovanju Aldosiviju u trećoj utakmice Grupe 5 argentinskog Liga kupa mediji u Argentini pišu o tome kako je atmosfera u San Lorencu fantastična i da se uoči dolaska Argentinos Juniorsa (01.30) u derbiju četvrtog kola radilo jako dobro kako bi se potvrdila dobra forma i pojurio što raniji plasman u narednu fazu.

I pored dobre forme, odnosno dva trijumfa i remija upravo s Argentinosom na startu novoformiranog takmičenja, trener San Lorenca Marijano Sosa razmišlja čak da malo promeni sastav u odnosu na onaj koji je razbio Aldosivi pre nekoliko dana. Postoji ona stara da pobednički tim ne treba menjati, ali Sosa je za predstojeći meč dobio dva velika pojačanja u braći Romero! Anhel i Oskar su se vratili posle obavljenih reprezentativnih dužnosti u kvalifikacijama za Mundijal 2022. i spremni su da konačno debituju za San Lorenco u Liga kupu.

Izabrane vesti

Upravo iz tog razloga navodi se da će Sosa obojicu gurnuti u vatru već u noći između nedelje i ponedeljka, mada je ipak realnije do to bude samo jedan i to verovatno desnokrilnog Anhela, kao ispomoć dvojici ključnih faktora nedavne pobede – Ignasiju Pjatiju i Aleksanderu Dijazu. Dobra vest za navijače San Lorenca je što će u startnih jedanaest biti i Dijego Rodrigez, uprkos tome što je nedavno imao ozbiljnih stomačnih problema.

S druge strane pod znakom pitanje i dalje je učešće verovatno najpoznatijeg imena San Lorenca uz vremešnog Fabricija KoloćinijaFranka di Santa. Iskusni napadač potpuno se oporavio od povrede koja ga je mučila, pa se očekuje da bude bar na klupi kako bi konačno dobio potrebnu minutažu za nastavak sezone.

LIGA KUP ARGENTINE - 4. kolo

Grupa 5

01.30: (2,70) San Lorenco (2,75) Argentinos Juniors (2,90)



tagovi

Liga kup ArgentineSan LorencoArgentinos JuniorsFranko Di Santo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara