TREĆA SMENA: Monterej i Tigres kreću u pohod na titulu, Korintijans u problemu

Vreme čitanja: 3min | ned. 22.11.20. | 22:58

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

PATRONATO – HIMNASIJA LA PLATA, 23.20

Izabrane vesti

(Fudbal, Argentina, Liga kup)

Ukoliko ne trijumfuje na svom terenu, Patronato polako može da se oprašta od takmičenja. Jer u uvodne tri runde nije osvojio ni bod i Velez i Urakan su mu već odmakli osam, odnosno sedam bodova. S druge strane, Himnasija bi trijumfom održala korak za pomenutim klubovima i direktne okršaje sa njima dočekala sa podjednakim šansama za prolaz. Gost je favorit, kako zbog forme, tako i zbog tradicije, pošto je poražen od Patronata na samo jednoj od deset utakmica koliko su odigrali do sada.

MONTEREJ – PUEBLA, 04.10

(Fudbal, Meksiko1, plej-of)

Monterej je zbog poraza u poslednjem kolu prvog dela šampionata ostao bez 4. pozicije i drugu fazu iz tog razloga kreće iz osmine finala. Pre tog neuspeha bio je u seriji od šest mečeva bez poraza u svim takmičenjima, pride osvojio i kup Meksika, i u dobro raspoloženju dočekuje Pueblu. No, i gost je u solidnoj formi. Pred plej-of je vezao dve pobede, koliko nije imao u prethodnih osam. 

SAN LORENCO – ARGENTINOS JUNIORS, 01.30

(Fudbal, Argentina, Liga kup)

San Lorenco ima odličnu priliku da trijumfom otkači direktnog rivala u borbi za prolazak u narednu rundu. Bez poraza je od početka takmičenja, na dva od tri meča je čak sačuvao mrežu. Argentinos Juniors s druge strane igra poprilično tvrdo. Posle tri runde ima po pobedu, remi i poraz, uz gol razliku 1:1. Blagu prednost na osnovu forme dajemo domaćinu, ali tradicija kaže da gost ima bolje prolazi u međusobnim duelima u poslednje vreme. Na prethodnih pet okršaja poražen je samo jednom.

KORINTIJANS – GREMIO, 00.30

(Fudbal, Brazil 1)

Osim što na poslednjih pet mečeva ima samo jedan trijumf, Korintijansu večeras nedostaje nekolicina standardnih prvotimaca, što treba imati na umu prilikom tipovanja na ovaj par. Pritom, Gremio je već u seriji od osam trijumfa u svim takmičenjima i traži svoje mesto u top 6, koje vodi u jedno od kontinentalnih takmičenja. Ono što je posebno zanimljivo kod sudara ova dva tima je da je na prethodnih šest viđeno ukupno dva gola!? Nemojte se iznenaditi ukoliko i večeras špicevi zakažu.

UNIVERZIDAD KATOLIKA – ANTOFAGASTA, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

Posle dva kiksa u kratkom periodu, Univerzidad Katolika nema pravo na novu grešku. Jer La Kalera je vezala dva trijumfa i bodovno se izjednačila na vrhu. Sreća po domaćina pa ni Antofagasta ne blista. Gost je u poslednjih pet mečeva slavio samo jednom i izgubio korak za vodećim triom. Univerzidad Katolika nema poraz od večerašnjeg rivala na poslednjih devet međusobnih susreta. Savladala ga je u tom periodu sedam puta, najčešće uz tri ili više golova.

EMELEK – DELFIN, 00.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Emelek u drugom delu sezone svim silama pokušava da nadoknadi ono što je ispustio u prvom. U seriji je od šest mečeva bez poraza u prvenstvu i preti da se iz prikrajka umeša u trku za titulu ukoliko ovako nastavi. Meč sa Delfinom biće odlična prilika da nastavi niz, pošto gost već tri uzastopna kola nema pobedu, dok na devet vezanih nije sačuvao mrežu. Međutim, neporažen je na pet poslednjih susreta sa Emelekom.

TIGRES – TOLUKA, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1, plej-of)

Tigres je bio u seriji od pet pobeda, sve dok u finišu nije vezao tri kiksa i pao na šesto mesto. Atlas s druge strane igra loše čitave sezone i plej-of dočekuje posle niza od pet utakmica bez trijumfa. Ono što treba posebno istaći pre ovaj duel je odlična igra Tigresa kod kuće, gde ima samo jedan poraz na devet utakmica, dok Atlas na strani ima jedan trijumf iz deset mečeva.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara