Ministarka Mihajlović: Neki direktori misle da su bogovi

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da neće dozvoliti bahatost direktora pojedinih javnih preduzeća i da će predložiti kadrovske promene.
Ministarka Mihajlović: Neki direktori misle da su bogovi
Foto: 021.rs
"Na Vladi je da donese odluku o izboru direktora. Da li će nekom direktoru da se svidi moj predlog mene zaista ne zanima, ja ne odgovaram direktorima preduzeća, već građanima Srbije i predsedniku", rekla je Mihajlović za današnji "Kurir".
 
Mihajlović je navela da "imena ovde nisu važna" ali i dodala da "Srbijagas" kasni sa svojim obavezama u izgradnji deonice Turskog toka, gde nisu jasni ni postupci ni procedure, kao i u gasifikaciji Srbije.
 
"To nema veze niti s ličnim odnosima, partijskim, ili čak s odnosima s Rusijom", rekla je Mihajlović.
 
Ministarstvo rudarstva i energetike saopštilo je da je podnelo i krivične prijave protiv čelnih ljudi "Srbijagasa", "Transportgasa", "Distribucijagasa", "Gas" d.o.o. Bečej, jer nisu izabrali organe upravljanja u skladu sa Zakonom o javnim preduzećima, što samim tim postavlja pitanje zakonitosti dokumenata koje su potpisivali.
  • Goga

    23.11.2020 09:03
    Direktor odgovara
    Ko mi kaže, pa se i ne ljutim :))
  • Realno

    23.11.2020 08:02
    Procitah vest "neki DIKTATORI misle da su Bogovi" reko vidi Zoku vraca se u G17
  • Uroš

    22.11.2020 21:31
    Živimo u privatnoj Srbiji, jednog čoveka (i njegovog brata), u državi gde je laž sve, od vrha vlasti, do dna, gde se sve svodi na otimanje, prevaru obmanu...
    Šljam, polusvet, banda, talog, ološ, bašibozuk, poganija, žgadija, svetina, bagra, fukara; mediokriteti, pajaci, nikogovići, šibicari, diletanti, hohštapleri, ignoranti.

    Esencija najgoreg što Srbija ima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija