Veze i odnosi

Bivša supruga vladara Dubaija platila 6,4 miliona dolara za ćutanje, ali uzalud

Princeza Haja (46), bivša supruga šeika Mohameda bin Rašida Al Maktuma iz Dubaija, platila 6,4 miliona dolara da bi prikrila afera koju je imala s britanskim telohraniteljem.

Subota, 21.11.2020.

16:08

Izvor: New York Post

Bivša supruga vladara Dubaija platila 6,4 miliona dolara za ćutanje, ali uzalud
Foto: depositphotos/natursports

Podeli:

Afera je navodno trajala dve godine, a telohranitelj je bio u braku. Afera je otkrivena nakon presude suda u Londonu o utvrđivanju roditeljstva nad decom princeze. U presudi je navedeno da je "počinila preljubu s jednim od svojih muških telohranitelja".

U sudskoj presudi nije naveden identitet telohranitelja, ali se u medijskim izveštajima navodi da je reč o 37-godišnjem Raselu Flaversu. Istaknuto je da mu je princeza kupovala luskuzne poklone među kojima su sat od 16.000 dolara i vintaž sačmarica vredna 66.000 dolara.

Navodno mu je platila 1,6 miliona dolara da bi je držao podalje od supruga Mohameda Al Maktuma, potpredsednika i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Haja je Flauverosvim kolegama takođe platila 1,6 miliona dolara da ne otkriju aferu koja je počela 2016. godine.

Međutim, prevara je brzo otkrivena zbog čega je princeza, kćerka preminulog jordanskog kralja bila primorana da napusti Dubai sa svoje dvoje dece.

U presudi je naglašeno da je šeik pokušavajući da stekne pravo na roditeljstvo nad decom vršio "kampanju zastrašivanja" protiv supruge i da ju je izrugivao zbog afere.

Jedan od Flauversovih prijatelja je poručio da su životi mnogih uništeni zbog afere. Flauvers i njegova supruga nisu želeli da govore o aferi, a to ne smeju ni njegove kolege koji su dobili novac da zataškaju aferu, prenosi New York Post.

Princeza se udala za šeika 2004. godine i time je postala njegova šesta supruga, a razveli su se prošle godine. Trenutno živi s decom u kući vrednoj 113 miliona dolara smeštenoj u jednoj od najekskluzivnijih londonskih četvrti Kensington, prenose britanski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.