Jeremić: Moramo sami da se izborimo za promene 1Skup Narodne stranke u Užicu Foto: Danas

Ivana Parlić, dosadašnja poverenica Narodne stranke u Užicu, izabrana je večeras za predsednicu užičkog odbora te stranke. Ona je poručila da su u njenom timu „ljudi koji su sposobni da se izbore, a ne da se“, kako je rekla, „bore za promene u Srbiji“.

Osnivačka skupština Gradskog odbora, koja je održana u užičkom bioskopu, počela je odavanjem pošte preminulom patrijarhu Irineju. Usledili su intoniranje himne Srbije i prikazivanje promotivnog filma o Narodnoj stranci, koja je označena kao partija desnog centra, koja se zalaže za „povratak ideologije i vrednosti u politici“.

Skupu je prisustvovao predsednik te stranke Vuk Jeremić, koji je poručio da bi „trebalo da prestanemo da se delimo kao narod“ i da „samo mi možemo da promenimo sistem i vlast u Srbiji“.

„Niko umesto nas neće uraditi ništa da bi se u ovoj zemlji živelo bolje. Jedino mi imamo interes da se u ovoj zemlji živi bolje“, kazao je Jeremić i dodao da je „Srbija danas podeljena, posvađana i ogorčena“.

„Prvi zadatak Narodne stranke je da promeni ovu vlast, ali mnogo važniji posao nam sedi posle toga, a to su pomirenje i sabornost“, poručio je, između ostalog, Jeremić.

Osim njih, govorili su Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke, i Uroš Đokić, potpredsednik izvršnog odbora te stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari