Poznate mame na otvaranju novog koncepta AKSA prodavnice - Novi doživljaj kupovine u istoj Aksa prodavnici

Beograd, 19. Novembar 2020. PR Objave: Saopštenje -

Poznate mame na otvaranju novog koncepta AKSA prodavnice - Novi doživljaj kupovine u istoj Aksa prodavnici

U sjajnoj atmosferi i prisustvu poznatih mama poput Marije Veljković, Kristine Radenković, Ivane Selakov i Bojane Barović, ali i mnogih poznatih influensera, kao što su Jelena Petković, Jovana Jocić, Aleksandra Bezmarević Stević, Ana Marija i Saša Horvat, Milica Novković, Mina Smiljanić i Sofija Miljuš, Aksa je otvorila vrata svog novog koncepta prodavnice u ulici Jurija Gagarina u Beogradu i svojim kupcima predstavila jedinstveni doživljaj kupovine i nove segmente prodavnice - Zeleni Kutak.

U sjajnoj atmosferi i prisustvu poznatih mama poput Marije Veljković, Kristine Radenković, Ivane Selakov i Bojane Barović, ali i mnogih poznatih influensera, kao što su Jelena Petković, Jovana Jocić, Aleksandra Bezmarević Stević, Ana Marija i Saša Horvat, Milica Novković, Mina Smiljanić i Sofija Miljuš, Aksa je otvorila vrata svog novog koncepta prodavnice u ulici Jurija Gagarina u Beogradu i svojim kupcima predstavila jedinstveni doživljaj kupovine i nove segmente prodavnice - Zeleni Kutak, odeljak „Sezona", sobu za dojenje i kutak za bebinu prvu sobicu.

Novi delovi Aksa prodavnice su osmišljeni tako da zadovolje sve potrebe svojih kupaca - od organskih proizvoda i najatraktivnijih proizvoda u momentu tekuće sezone, dok je za mame obezbeđena soba za dojenje, kao i kutak za bebinu prvu sobicu koji pokazuje šta je sve mamama i tatama potrebno za bebine prve dane i spisak potrebnih stvari za porodilište i bebin dolazak kući.

Renovirana Aksa prodavnica osmišljena je tako da roditeljima i budućim roditeljima pruži nezaboravno iskustvo i potpuno nov i personalizovan doživljaj kupovine. Povodom reotvaranja prodavnice Aksa je pripremila brojne popuste, a za mališane je obezbedila razne animacije kako bi kupovina protekla što zanimljivije.

Širok asortiman u novom konceptu Aksa prodavnice će i dalje činiti oprema za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hrana, kozmetika, igračake, odeća i obuća za decu od rođenja pa do prvih školskih dana. Takođe, u raznovrsnoj ponudi proizvoda kupcima je dostupna i linija prirodne kozmetike za negu beba „Free Baby", koju je pokrenula poznata manekenka Bojana Barović.

Moderan dizajn i navigacija robe po kategorijama pretvara kupovinu u potpuno uživanje, a edukovano i stručno prodajno osoblje će u svakom trenutku pružati savete, kako bi mamama i tatama olakšali kupovinu, štedeći njihovo vreme i kako bi im pomogli da pronađu sve šta im je neophodno - od idealnog poklona, do toga kako da urede dečiju sobu.

Dok mame i tate obavljaju kupovinu, renovirana Aksa prodavnica je obezbedila i delove za mališane koji će moći da uživaju u igri, smehu i zabavi putem raznih sadržaja koji su osmišljeni za njih. Novi koncept Aksa prodavnice će sadržati i centar za roditeljstvo koji će pružati dodatne sadržaje za roditelje poput edukacija na temu ishrane, vežbanja i škole za trudnice.

Na Aksa Instagram stranici možete pogledati delić atmosfere sa otvaranja novog koncepta Aksa prodavnice u Beogradu.

Kako bi svim svojim kupcima pružili potpuno novi doživljaj kupovine, u budućnosti je planirano da novi koncept prodavnice bude uveden u svim Aksa objektima.



PODACI O FIRMI

Naziv: V+O Communication
Adresa: Svetozara Markovića 2
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@vando.rs
Web: vando.rs
Tel: +381 11 3242772
Kontakt osoba:
Ime: Monika Novičić
Funkcija: Client Service Director
Tel:
e-mail: monika.novicic@vando.rs

Više...

Ključne reči

prodavnica, aksa, bebe, novo, koncept

POVEZANI SADRŽAJI

Uštedeo sam 15.000 dinara pri kupovini svog novog telefona - rekao je Vladimir koji je naručio telefon na Telera.rs

Naručivanje telefona preko interneta nikad nije bilo popularnije, pogotovo što internet prodavnice... Više...

Legalna kupovina Tesline plazma kugle u Shopomania.rs e-trgovini

Shopomania e-trgovina je obezbedila mogućnost legalne kupovine Tesline plazma kugle za dekoraciju... Više...

Ista Aksa, novi doživljaj - Jedinstveno iskustvo kupovine u novom konceptu Aksa prodavnice

Kako bi roditeljima pružili nezaboravno iskustvo i potpuno nov i personalizovan doživljaj kupovine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed