Automobili

Nedelja, 15.11.2020.

17:00

Jeep Renegade Bronze Edition

Jeep je za pojedina tzržišta (poput meksičkog) pripremio novo specijalno izdanje modela Renegade, i to Bronze Edition koji se bazira na verziji Renegade Limited.

Izvor: SN

Jeep Renegade Bronze Edition
Photo: Jeep

Ukratko, ovakav Renegade je dobio Deep Brown boju, neke elemente u boji bronze, posebne oznake, alu točkove od 19 inča, crne plastične elemente na donjim delovima vozila i dark grey krovne nosače, piše Autoblog.

Takođe, tu su i sedišta i nasloni za ruke sa Deep Brown kožom.

Deo opreme čine i 8.4-inch Uconnect infotainment sistem, glasovne komande, Apple CarPlay i Android Auto, multifunkcionalni volan, automatski klima uređaj, panoramski krov, keyless entry, sistem automatskog kočenja, hill-start assist, ESC...

Pod haubom je 1,8 litarski E-TorQ četvorocilindrični benzinski motor sa 130KS i 182 Nm, u paru sa 6-stepenim automatskim menjačem.

Cena za Renegade Bronze Edition u Meksiku iznosi (preračunato) 23.845 američkih dolara.
Photo: Jeep
Photo: Jeep

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

17 h

Podeli: