Lider Mirko Ivanić: Katai i ja smo iz iste škole, možda se zbog toga ovako slažemo

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.20. | 00:40

"On je zaista fenomenalan igrač i ne slaže se dobro samo sa mnom već i sa celim timom. Odlično se uklopio u ekipu", kaže vezista iz Bačkog Jarka

Mirko Ivanić je pod vođstvom Dejana Stankovića stasao u jednog od lidera srpskog šampiona, a koliki je njegov značaj na terenu najbolje se videlo posle njegovog izlaska sa terena u 63. minutu.

Igra crveno-belih potpuno se raspala u poslednjih pola sata meča, a vezni red izgubio kontrolu nad utakmicom. Ipak, to na kraju ipak nije uticalo na konačan ishod meča.

Izabrane vesti

"Imao sam dve ili tri dobre šanse. Nisam bio koncentrisan, mogao sam bolje da reagujem i krivo mi je zbog toga. Najvažnije je što smo pobedli i što se te dve šanse na kraju „ne osete“. Ne možemo reći da smo sve odradili, odigrali smo tri utakmice i mislim da ima još dosta da se igra. Za korak smo bliži cilju, ali mislim da će do kraja biti neizvesno zato što su i Gent i Liberec dobre ekipe, bez obzira što smo pobedili oba tima rezultatima 5:1 i 2:1, ima tu još dosta da se igra. Moramo da razmišljamo utakmicu po utakmicu jer će do samog kraja biti neizvesno", naglasio je Ivanić.

Vojvođanska veza Katai-Ivanić sarađuje sjajno ove sezone.

"Dobro se slažemo Katai i ja. Poznajemo se veoma dugo, prošli smo istu školu fudbala, zbog toga se možda i tako dobro slažemo kako na terenu tako i van njega. On je zaista fenomenalan igrač i ne slaže se dobro samo sa mnom već i sa celim timom. Odlično se uklopio u ekipu, mnogo nam znači kao i ostali fudbaleri. Nadam se da ćemo odličnu saradnju nastaviti i u budućnosti".

Govorio je i o ekipama Genta i Libereca, kao i da ništa još uvek nije gotovo, a napomenuo je i da nije tražio izmenu u završnici meča.

"Gent je bolja ekipa od Libereca. Kada smo imali video analizu i kada smo se spremali za Slovan mogu reći da smo se iznenadili kako je Liberec pobedio Gent. Po svim šansama i statistikama Gent je bio bolja ekipa. To je za nas bilo veliko iznenađenje, jer je reč o zaista fantastičnoj ekipi bez obzira šti nemaju nijedan bod, to zavarava ljude u Srbiji. Videlo se i danas koliko su oni kvalitetni. Ovo je zaista ogromna pobeda za naš klub. Treba ovim putem da nastavimo i da budemo ponosni na sve do sada urađeno, kao i da ostanemo samo na ovome", podvukao je Ivanić.


tagovi

Mirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara