Gol El Fardua Bena (Crvena zvezda) protiv Libereca
Gol El Fardua Bena (Crvena zvezda) protiv Libereca

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Novi Zvezdin trokorak ka evropskom proleću

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.11.20. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 5. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Crvena Zvezda - Gent
ID: 5187723

Domaća javnost je u stanju euforije propratila izdanje i pobedu Crvene zvezde nad Slovanom iz Libereca (5:1). Međutim, bio je samo to prvi korak ka konačnom cilju, evropskom proleću. Gosti u Beograd dolaze bez osvojenog boda, a verujemo da ća takav bilans imati i po odlasku.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Hoffenheim - Liberec
ID: 5186911

Liberec je startovao pobedom nad Gentom, ali je već u sledećem kolu, na gostovanju Crvenoj Zvezdi, pokazao sve svoje nedostatke koje će Hofenhajm, najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi, sigurno znati da iskoristi. Kec je siguran, a mi bismo pokušali sa duplom pobedom domaćih.


Dupla pobeda

Tip: 1-1 (1.87)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Roma - Cluj
ID: 5187735

Sve dobro što je uradila na gostovanju Jang Bojsu Roma je upropastila protiv sofijskog CSKA odigravši bez pogodaka, i to uz mnogo sreće. Zato će prilično neugodnog rumunskog šampiona shvatiti mnogo ozbiljnije, ali ni sada ne verujemo u goleadu. Uprkos svemu, kec je naš izbor.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Arsenal - Molde
ID: 5187734

Molde je nanizao šest trijumfa, ali nijedan od tih rivala ne može da se meri sa Arsenalom, koji je nedeljnom pobedom na Old Trafordu povratio veru u sopstvene mogućnosti. Kec je jedini realan ishod, mada bi mogao da dođe uz kombinaciju sa više golova u drugom poluvremenu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Benfica - Rangers
ID: 5187743

Radi se o jednom od najzanimljivijih okršaja ovog kola, a neobično je to da se ove dve ekipe dosad nisu sastajale u nekom takmičarskom meču, iako su i jedni, i drugi odigrali više od 300 utakmica u Evropi. Verujemo da će se igrati nešto zatvorenije, pa zato tipujte na 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.96)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Milan - Lille
ID: 5186923

Pre 14 godina u Ligi šampiona Lil je prepustio Milanu samo bod u dva meča, i to bez primljenog pogotka. Sadašnja generacija Rosonera igra sa silnim samopouzdanjem (uostalom, lider je u Seriji A) i uvereni smo da će da se revanšira Dogama, a naš predlog je kombinacija 1&2-4.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (2.35)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
PAOK - PSV
ID: 5187737

Iako je kapiten Omonije Đordi Gomez savladao golmana PSV-a Ivona Emvogoa sa pola terena Filipsovci su smogli snage da preokrenu i na krilima te pobede prete PAOK-u, koji deluje prilično ravnodušno (u oba dosadašnja duela odigrao je nerešeno). Ko ne sme dvojku, neka proba GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.95)
Za izbegavanje
BURUNDI 1 | 12:30
Vitalo - Atl.Olympic
ID: 5192014

Gosti su prošle sezone “za dlaku” izbegli ispadanje, ali u pitanju je ekipa koja je na strani najčešće igrala nerešeno, zbog čega je bila prilično nezgodna za klađenje. I jedni i drugi startovali su prilično “kilavo”, no počeli su da se popravljaju. Ipak, preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara