Luis Suarez je odavno trebalo da ode iz Barse, zna se ko je "krivac"!

Autor: Milovan Longinov
sreda 04.11.2020.
18:39
Izvor: Sportske.net

Da li je zaista bilo ovako?

Povezane vesti

Španska Kadena SER danas je plasirala informaciju koja će dodatno podgrejati atmosferu na Kamp Nou.

Navodno, prema ovom izvoru, Luis Suarez je trebalo da napusti Barselonu još pre dve i po godine, ali je Hosep Marija Bartomeu to odbio.

Ernesto Valverde je posle sramne eliminacije od Rome, nakon pobede od 4:1 na Kamp Nou, te 3:0 na Olimpiku, zatražio od uprave da proda Suareza i dovede mu novog napadača.

Bartomeu je odbio tu opciju, plašeći se da će tako naljutiti Lionela Mesija.

Dakle, mediji u Španiji i dalje prikazuju Mesija kao "diktatora" u svlačionici, ali i šire, iako je javna tajna da u stvarnosti nije sigurno tako.

Pre svega, Mesi i Suarez su odavno tražili još jednu "devetku". Osim toga, Mesijeva želja leta 2019. godine bio je Nejmar, a ne Antoan Grizman, a takođe, bio je i protiv Suarezovog i Vidalovog odlaska, pa je opet uprava uradila po svom.

No, nakon što je Kike Setijen u nedavnom intervjuu rekao da je Mesija teško trenirati, sada se pojavila i ova informacija...

Čekamo novu upravu, normalnu, koja ima sportski projekat, baš kao pre 7,8, 10 godina, kada Mesiju nije ništa smetalo...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 04.11.2020
21:06

Po prvi put ovde u nekom prenetom tekstu o Messiju 'diktatoru' pročitasmo i činjenice, poput ovih da su Messi i Suarez (pre svega Suarez) odavno tražili novu devetku, da je Messi tražio Neymara i da ostanu Suarez i Vidal, a uprava je dovela Grizmana umesto Neymara i najurila Suareza i Vidala itd. Takođe po prvi put pročitasmo u tekstu da je 'javna tajna da u stvarnosti nije sigurno tako' umesto dosadašnjih da je 'javna tajna da Messi o svemu odlučuje'. Uglavnom su gluposti Kadene SER i ostalih tabloidnih medija bili predmet jednih, a činjenice predmet drugih tekstova, nikada zajedno. Zato pohvale...

Treba napraviti jasnu razliku između medija koji izveštavaju istinito i onih koji lažu, pa čak i između onih koji lažu 'profesionalno' (u smislu da selektuju činjenice i biraju samo ono što im odgovara kako bi laž predstavili kao istinu) i onih koji lažu bahato (u smislu da navode činjenice koje upravo dokazuju da je laž sve što su napisali, vređajući inteligenciju čitalaca i ne obazirući se na to).

Nikada mi nije bila jasna ogromna želja tih medija da unapred navode šta je Messi 'odlučio', kao 'dokaz despotizma i diktature', a da se uvek bez ijednoga izuzetka desi suprotno. To čak prkosi i zakonima verovatnoće prema kojima bi trebalo da su pogodili bar nekoliko puta, a ne nijednom. Zar je toliko teško sačekati da npr. dođe Grizman, pa onda pisati da je Messi dao ultimatum Bartomeu da mu dovede Grizmana ili će napustiti Barsu i sl., a ne umesto toga pisati kako se javno suprotstavio dovođenju Grizmana, pa posle dođe Grizman, a Messi 'o svemu odlučuje'.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 04.11.2020
19:49

moj idol Messi kriv? za takve klevete ja aktiviram svojih 50 profila. :D