Premijer Kantona Sarajevo ima koronu

Premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić potvrdio je danas Radiju slobodna Evropa (RSE) da je, nakon što se drugi put testirao, pozitivan na korona virus.
Premijer Kantona Sarajevo ima koronu
Foto: 021.rs
Nenadić je rekao da ima blage simptome i da je novo testiranje obavio kako bi bio siguran u svoje epidemiloško stanje.
 
On je testiran na korona virus 24. oktobra, kada je rezultat bio negativan, a ostao je u izolaciji zbog potvrđene infekcije kod njegove supruge.
 
Pre povratka radnim obavezama želeo je, kako kaže, još jednom da proveri svoje zdravstveno stanje.
 
"Pozitivan sam na korona virus, a već je od ranije poznato da je reč o porodičnom klasteru, jer je korona virusom zaražena i moja supruga. Osećam se dobro i nemam nekih izraženijih simptoma. Nadam se da ću se što pre vratiti brojnim obavezama, jer je puno problema", rekao je Nenadić. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.