Jet set

Bosiljčić romantičnim stihovima čestitao rođendan Jeleni

Bosiljčić romantičnim stihovima čestitao rođendan Jeleni
Foto: Instagram/ivanbosiljcicofficial | Ivan Bosiljčić romantičnim stihovima čestitao rođendan Jeleni Tomašević

Pjevačica Jelena Tomašević juče, 1. novebra, proslavila je 37. rođendan, a njen suprug glumac Ivan Bosiljčić uputio joj je romantičnu čestitku.

Ivan je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju sa Jelenom i emotivnim, ljubavnim stihovima čestitao joj rođendan i mnoge razniježio svojim gestom.

"Srećan ti rođendan, srećo. I znaj da: "Već godinama učim tvoje crte, u koje dani utiskuju svoje male vatre, godinama pamtim njihovu svetlucavu neponovljivost, i rešetkastu lakoću tvojih pokreta". U moje ime još davno napisao Ivan. V. Lalić", naveo je Bosiljčić, uz njihovu fotografiju.

Inače, pjevačica i njen suprug su prije izvjesnog perioda odlučili da naprave promjenu u svom životu i iz stana u centru grada se presele u kuću u jednom mirnijem dijelu Beograda.

"Mnogo mi je drago što smo centar grada zamenili kućom u mirnijem delu grada, naročito mi prija što je šuma pored naše kuće. Svežiji je vazduh, imamo dvorište, a za dete je dosta lakše", rekla je pjevačica svojevremeno i dodala:

"ekako je sve komotnije, to sam primetila. Kao dete sam odrasla u kući, apsolutno sam se saživela sa kućom odmah. Nisam morala da se privikavam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve ovo novo. Nina je isto živnula."

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije