Rašfordova reakcija, Reuters
Rašfordova reakcija, Reuters

Veliki Mančester na kolenima: Nema lidera, Rašfordov šokantni govor tela, miriše na Oleov otkaz

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.11.20. | 09:29

Roj Kin udario po Crvenim đavolima

Igra dobro Mančester Junajted u Ligi šampiona, ali zato u Premijer ligi ne može da opepeli. Kada je engleski fudbal u pitanju, veliki Mančester nalazi se na kolenima. Crveni đavoli su juče izgubili od Arsenala pa su tako i dalje bez pobede kod kuće posle četiri meča na Old Trafordu.

Jedan od legendarnih fudbalera, Roj Kin, udario je na vođe Mančester Junajteda i istakao da taj tim nema lidere, te da je siromašan ispred protivničkog gola. Da se igrači nedovoljno bore. A kritikovao je i Markusa Rašforda zbog govora tela.

Izabrane vesti

Takođe, Kin već vidi da će ovakve Mančesterove igre dovesti do otkaza Oleu Gunaru Solskjeru. Mančester Junajted posle šest utakmica ima skor od dve pobede, remija i tri poraza. Samo sedam osvojenih bodova. Poređenja radi, Aston Vila ima 12 iz šest utakmica.

"Već smo ranije predstavili ovu sezonu kao ključnu za Olea, ali u ovom momentu ništa ne izgleda dobro po njega. Češem se po glavi dok gledam igrače koji nemaju entuzijazam prema igri zvanoj fudbal", rekao je Kin za Skaj sport.

Potom je nastavio da priča u kom smeru ide Mančesterov brod.

"Nekada kažeš: Nema razloga za paniku. Ali rezultati i igre ukazuju na to da treba da paničiš. Ole kaže da su to dobri momci i da žele da pobeđuju, ali ja im sudim po onome što pokazuju. Oči me ne lažu. Ole će izgubiti posao radeći sa ovim igračima, to će se dogoditi", rekao je Kin.

Posle šest odigranih kola Mančester je 15. na tabeli Premijer lige.

"Zaista sam, vrlo zabrinut zbog Mančestera u ovom momentu. Gde da počnem? Nedostaje energije, nema entuzijazma i prilično nedostaje kvaliteta. To me zaista brine. Nema kvaliteta, nema kompozicije igre. Nisam ubeđen ni u šta kada su ovi igrači u pitanju. Ne vidim nijednog lidera tamo. Veliki je put pred ovim klubom", rekao je Kin.

Između ostalog, Kin je potkačio i Markusa Rašforda. Mančester jedva da je protiv Arsenala stvorio jednu situaciju da postigne gol, a Rašford i Grinvud su zakazali.

"Pratio sam Rašford pažljivo danas. Njegov govor tela je šokantan. Povio je ramena u momentu kada stvari ne idu njemu na vodenicu? Treba da zasučeš rukave kada igraš za Mančester Junajted", zaključio je Kin.

Možda će se nekome dopasti ili manje dopasti Kinove kritike, ali nekada treba i javno izneti probleme kako bi se oni brže rešavali. Zapravo, dovoljno je pogledati tabelu i Mančester na 15. mestu...


tagovi

Roj Kin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara