©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Inter i Barsa sve uprskali...

Vreme čitanja: 4min | ned. 01.11.20. | 06:10

Pogledajte ko vam je 31. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - UESKA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 4:1

Mnogo toga lepog moglo je da se vidi u glavnom gradu Španije ovog popodneva. Veliki jubilej obeležvao je kapiten šampiona Serhio Ramos (500. meč u La Ligi), ali svetla tamošnje štampe biće uperena ka Edenu Azaru i verovatno Karimu Benzemi. Sjajni Belgijanac odigrao je prve minute u Primeri posle povrede i nagovestio da bi mogao da pobedi duhove prošlosti. Upisao je i prvenac, sjajno sarađivao sa Benzemom i Valverdeom. Na kraju je Real Madrid slavio sa 4:1. Mogao je da postigne još koji pogodak.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - VEST HEM (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Ne odiše više Liverpul onom šampionskom energijom kao prošle sezone, ali i pored toga uspeva da se zadrži pobednički mentalitet i ostane na čelu premijerligaškog karavana. Vest Hem je umalo preživeo i verovatno najteže gostovanje u paklenoj seriji utakmica koja traje više od meseca dana, odnosno još od one spektakularne pobede nad Vulvsima. Pregrmeli su nekako Čekićari gostovanje Totenhemu, dolazak Mančester Sitija, pregazili su Leter na King Pauer stadionu, ali u gradu rok’n’rola im baš ne ide. Jer, posle teškog poraza od Evertona i Liverpul je uspeo da uzme meru Vest Hemu i slavi sa 2:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:1

Pobeda se piše – brige ostaju. Ako bi se posmatralo isključivo rezultatski ispala bi savršena sedmica za Mančester Siti. Pitanje je da li je baš tako u praksi. Viceprvak Engleske očigledno umoran od puta u Marselj i pobede nad Olimpikom nije bio napadački raspoložen, niti sposoban da ranije „zaključa“ gostovanje Šefild junajtedu, osam dana pred derbi sa Liverpulom na Etihadu.

Opširnije OVDE.

NANT - PSŽ (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3

Čak i kada igra bez pola tima, PSŽ je opet prejak za Nant! Za tri gola prejak. Tomas Tuhel na večerašnjem gostovanju Kanarincima nije mogao da računa na impozantnu listu imena – Nejmara, Ikardija, Di Mariju, Veratija, Paredesa, Florencija, Drakslera, Bernata (...) i opet je rutinski odradio posao – 3:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

OSASUNA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,85) . rezultat 1:3

Dijego Simeone odlučio da ne umara Luisa Suareza i Saula Nigeza par dana pre putovanja u Moskvu na meč sa Lokomotivom Marka Nikolića. Dijego Kosta, Šime Vrsaljko i Janik Karasko takođe nisu doputovali u Pamplonu. Ali, Jorgandžije su i bez dvojice važnih, ubojitih špiceva, nadigrali Osasunu u gostima i slavili s 3:1 (1:0) najviše zahvalujući talentovanom Žoau Feliksu.

Opširnije OVDE.

AJAKS - FORTUNA SiTARD (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 5:2

I ptice na grani znaju da su Ajaksove utakmice često pravo blago za fudbalske sladokusce, ali ono što se dešava u poslednje vreme sa Kopljanicima prevazilazi sve okvire normalnog. Nedelju dana pošto je razmontirao VVV Venlo sa neverovatnih 13:0, Ajaks je na svom terenu napunio i mrežu Fortune Sitard, ali ovog puta nešto “suptilnije“ – 5:2 (2:1).

Opširnije OVDE.

GRONINGEN - VVV VENLO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Groningen vas takođe nije razočarao. Nedugo posle poništenog gola u 17. minutu Groningen je ipak stigao do vođstva preko Jostena s kojim se i otišlo na petnaestominutnu pauzu, a tek što se zakotrljala lopta u nastavku domaćin je duplirao rezultat preko Larsena. Taj rezultat bio je aktivan sve do petog minuta nadoknade kada je Gjakumakis postigao utešni gol za goste. Bilo je prekasno za preokret, tako da niste morali da se nervirate.

PRECRTANO

INTER - PARMA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:2

Inter drugi put zaredom nije pobedio kod kuće, dok je Parmi ovo prvi bod na strani u sezoni. Sada definitivno možemo da konstatujemo da je oktobar bio veoma loš mesec za Inter. U šampionatu samo pet bodova iz četiri utakmice, a u Ligi šampiona dva boda iz duela sa Menhengladbahom i Šahtjorom. Imajući u vidu da mu predstoji dvomeč sa Real Madridom vrlo delikatna pozicija za Nerazure.

Opširnije OVDE

ALAVES - BARSELONA (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Žestoka kriza drma Barselonu. Pobeda u Torinu u Ligi šampiona nije prikrila sve mane i probleme u i oko tima. Katalonski velikan prosuo je još dva boda u La ligi, pa posle šest odigranih utakmica za najvećim rivalom Real Madridom već zaostaje osam bodova. Posle Sevilje i Hetafea Mesiju i drugovima odoleo je i Alaves na svojoj Mendizorozi - 1:1.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - MEHELEN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Treći put zaredom aktuelni šampion nije uspeo da dobije u prvenstvu. Prvo je bio remi u Liježu sa Standardom, pa poraz u prošlom kolu od Levena i evo večeras nerešeno sa Mehelenom. I to posle vođstva od 2:0. Pritom Mehelen spada u timove koji imaju najslabiji učinak van svog stadiona...

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara