Šta bi bilo da su gubili? Argentinac lomio stolice u vrućem čileanskom obračunu

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.11.20. | 00:55

Havijera Torentea čeka žestoka kazna tamošnjeg fudbalskog saveza

Everton je savladao Audaks Italijano posle preokreta u vrlo uzbudljivom okršaju 17. kola čileanske Primere (2:1), ali je utisak meča predstavljala burna reakcija gostujućeg trnera Havijera Torentea.

Argentinac je pri vođstvu svog tima od 2:1 isključen u 64. minutu od strane sudije Fransiska Žilaberta, a sve to nakon serije kritika na račun glavnog arbitra meča. Nakon što mu je pokazan put u svlačionicu temperamentni Argentinac je bukvano eksplodirao, vikao je na Žilberta, a onda je bes iskalio na stolicama koje je potpuno uništio bacajući ih u zid.

Izabrane vesti

Torentea čeka žestoka kazna čileanskog fudbalskog saveza jer se ne pamti kada je jedan trener reagovao na ovako buran način.

Audaks Italijano je na ovom meču vodio sa 1:0 golom Rodriga Olglada od 37. minuta, ali su gosti iz Vinja del Mara za svega tri minuta na počeku drugog poluvremena stigli do preokreta. Valter Gonzalez je izjednačio u 50. minutu, a Sebastijan Pereira preokrenuo rezultat u 53. Ipak, to očigledno nije potpuno zadovoljilo Torentea, koji je ubrzo ušao u konflikt sa sudijom.

Sam finiš meča u Santijagu bio je prilično uzbudljiv, pošto je domaćin propustio dve velike prilike za izjednačenje. Apsolutni tragičar ekipe Fransiska Meneginija bio je strelac jedinog gola RodrigoOlgado, koji je u 83. minutu promašio jedanaesterac, a četiri minuta kasnije mu je posle reakcije iz VAR sobe poništenn pogodak zbog ofsajda.



tagovi

ČileJužna AmerikaHavijer Torente

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara