TREĆA SMENA: Boka i Lanus garantuju zabavu, sudari velikana u Brazilu i Paragvaju

Vreme čitanja: 4min | sub. 31.10.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju naredne noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Glavni zadatak domaćina biće da zaustavi ubedljivo najboljeg strelca lige Tijaga Galjarda (15 pogodaka, pet asistencija), čoveka koji je zaslužan za 20 od ukupno 30 golova trećeg najefikasnijeg napada Brazileiraa. Ukoliko mu to pođe za rukom, šanse za pozitivan rezultat protiv lidera se znatno uvećavaju. Eventualnim trijumfom Korintijans skače u zonu koja garantuje Sudamerikanu, ako Internasional pobedi, nastavlja dobro poznatom putanjom na čijem se kraju nalazi naslov šampiona.

KORITIBA - ATLETIKO GOJANENSE, 23.00

(Fudbal, Brazil 1)

Koritiba će biti desetkovana neigranjem osmorice fudbalera i Atletiko Gojanense se nada da će mu i ta okolnost pomoći da drugi put zarednom pobedi Glorioso. Domaćin je jedan od timova koji su najmanje pokazali od starta prvenstva i kuburi na pretposlednjoj poziciji. Potencijalni trijumf gostima bi omogućio da se učvrste u zoni koja vodi u Sudamerikanu.

MILJONARIOS - ATLETIKO NASIONAL, 23.55

(Fudbal, Kolumbija 1)

Rivalitet Miljonariosa i Atletiko Nasionala nije toliko izražen budući da dolaze iz različitih gradova, međutim atmosfera na njihovim duelima često dolazi do tačke usijanja. Neretko pljušte crveni kartoni, a često se završava bez pobednika. Čak četiri puta u prethodnih pet duela završavali su međusobne duele rezultatom 1:1, tako da ne bi začudilo da ponovo vidimo obe mreže kako se tresu.

UNIVERSIDAD KATOLIKA - INDEPENDIJENTE DEL VALJE, 23.55

(Fudbal, Ekvador 1)

Ni Katolika, ni Independijente nisu idealno otvorili domaće prvenstvo. Domaćin je u prva tri kola zabeležio po trijumf, remi i poraz, gosti su nešto lošiji sa dva neuspeha i pobedom. Pritom mnogo više pogodaka pada na duelima Del Valjea, u prve tri utakmice čak 13. Ovi rivali generalno ne štede jedan drugog, a to pokazuje i detalj da su šest puta u poslednjih sedam međusobnih mečeva oba tima postizala bar po gol.

SERO PORTENJO - LIBERTAD, 00.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Drugu najtrofejniji klub Paragvaja ugostiće treći najsupešniji tim ove južnoameričke države. Sero Portenjo je zaboravio šta znači reč poraz. Poslednji je doživeo pre tačno osam meseci, a od tada traje serija nepobedivosti od 19 utakmica. Ciklon bi mogao da je zaokruži u Asunsionu. Libertad je u poslednjih nedelju dana dva puta poražen uz šest primljenih golova, tako da je samopouzdanje poprilično poljuljano. Poslednji put kada su paragvajski velikani odmeravali snage nije bilo golova.

FORTALEZA - FLUMINENSE, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Domaćin je neporažen 12 puta uzastopno, računajući i okršaj u brazilskom kupu od pre četiri dana kada ga je Sao Paulo eliminisao posle penala. U slučaju trijumfa Fortaleza će se približiti Fluminenseu na samo dva boda zaostatka. Gosti će pokušati da izbegnu taj scenario i da se četvrtom pobedom u prethodnih šest duela bar na kratko izjednače sa Atletiko Mineirom na trećoj poziciji. U međusobnim duelima ovih rivala nema pravila - u poslednja četiri imali smo remi bez golova, minimalnu pobedu Fluminensea, trijumf Fortaleze (1:3) i goleadu (5:2) iz koje je zadovoljniji izašao Flu.

LANUS - BOKA JUNIORS, 01.15

(Fudbal, Argentina, Liga kup)

Između Lanusa i Boke nepoznanice ne postoje. Redovno se sastaju u prvenstvu, a zanimljivo da Granate imaju bolji skor gledajući šest mečeva odigranih od 2016. do danas. Imaju tri pobede, naspram dva trijumfa Juniorsa, a tu je i jedan remi. Poslednji okršaj pripao je Lanusu (2:1), a na tom meču uspeo je da se upiše Hose Sand, koji voli kada preko puta stoji klub sa Bombonjere. Davao mu je golove šest puta u 11 utakmica , a pre par dana u Sudamerikani pokazao je da je spreman da popravi statistiku.

DEPORTIVO KALI - TOLIMA, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Prima klub iz trećeg najvećeg kolumbijskog grada golove, ali ih i postiže i što je najbitnije pobeđuje. I to u nizu. Kako na domaćoj sceni tako i na kontinentalnoj. Sa četiri vezana trijufa domaćin pokušava da uplaši Tolimu koja ga je ne tako davno ozbiljno ponizila. U njihovom prethodnom duelu bilo je 1:1, a u meču pre pomenutog Tolima je gubila 2:1 na poluvremenu, a onda iskoristila nastavak da sa četiri pogotka razbije protivnika.

MONTEREJ - KRUZ AZUL, 04.06

(Fudbal, Meksiko 1)

Nesigurne igre i loši rezultati Kruz Azula u poslednje vreme uticali su na ovaj tim da izgubi korak za vodećim Leonom. Nekolicina timova iskoristila je kikseve Mašine iz Meksiko Sitija da joj se približe, a među njima je i Monterej koji je u seriji od tri pobede u prvenstvu. četiri u svim takmičenjima. Poslednja dva međusobna okršaja nisu iznedrila pobednika, ali se domaćin nada da će prekinuti mini seriju i da će se pobedom izjednačiti sa Kruz Azulom na brojci od 29 bodova.


tagovi

Treća smenaBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara